- До това червеното трябва да стигна някак си. Въпросът ми е че мястото е много малко. 5-годишната ми дъщеря успя да си вкара ръката там, но не и възможно да свърши работата:))) А едва ли 5-годишните япончета са много по-сръчни.
- 2013-04-27 11.09.52.jpg (1.26 MiB) Преглеждано 629 пъти
Смяна на левият мигач на Корола 1997 GS
Смяна на левият мигач на Корола 1997 GS
Здравейте, има ли начин да се смени въпросният мигач без да свалям бронята или целият фар?
- Прикачени файлове
-
- Това е по-общ план, който показва, че и да сваля акумулатора няма да стане, защото има преграда. Не знам дали се вижда, но я има.
- 2013-04-27 11.08.21.jpg (1.49 MiB) Преглеждано 629 пъти
Toyota Yaris Icon 1.33 CVT Petrol 2014
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Re: Смяна на левият мигач на Корола 1997 GS
Има само един начин.
Първо развий болтчето, посочено със синя стрелка, второ натисни показаната с розова стрелка щипка в посока точно както е нарисувана стрелката с по-дългия пръст, който ти е там, трето хвани го отвън тоз мигач и го завърти на 90 гр. , така че същата щипка да отиде нагоре и може да се смята, че мигача е увиснал на кабела.
Спам: когато трябваше да го сваля че не ми светеше крушката четох едно и също в хайнеса 5-10 пъти и съответно толкоз пъти ходих до колата да го мъча, че на втория ден го свалих, напръсках буксата и се свърши с проблема.
. Надявам се при теб ще е по-лесно.

Първо развий болтчето, посочено със синя стрелка, второ натисни показаната с розова стрелка щипка в посока точно както е нарисувана стрелката с по-дългия пръст, който ти е там, трето хвани го отвън тоз мигач и го завърти на 90 гр. , така че същата щипка да отиде нагоре и може да се смята, че мигача е увиснал на кабела.
Спам: когато трябваше да го сваля че не ми светеше крушката четох едно и също в хайнеса 5-10 пъти и съответно толкоз пъти ходих до колата да го мъча, че на втория ден го свалих, напръсках буксата и се свърши с проблема.

- Прикачени файлове
-
- E11_indicate.JPG (100.99 KiB) Преглеждано 602 пъти
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;