Накладките на Toyota Corolla Verso 2007 тропат
Накладките на Toyota Corolla Verso 2007 тропат
Здравейте, собственик съм на Toyota Corolla Verso, 2007 година, 2.2D. От известно време накладките или спирачните апарати тропат...ако някои знае нещо, ще съм благодарен да даде съвет как да отстраня проблема
Re: Накладките на Toyota Corolla Verso 2007 тропат
да използвам темата накладки . много ми свирят при леко спиране-например като намалям на светофар,направо е като влак. първите които смених,бяха тойота - най вероятно не са оригиналните на 190 000 км.,но бяха добре. първите свирещи не помня,после взех АТ около 140 лв. и те свирят. давайте съвет какви да купя. КОРОЛА Д4Д 2002 г.
Re: Накладките на Toyota Corolla Verso 2007 тропат
На Корола d4d2004 на скоро смених накладки в ТМ Ауто-бях с Текстар,имаше живот в тях но реших така и така я сервизирам...90 лева са им предините накладки в момента,тойотски:съмнително ниска цена ми се стори(и то за в ТМ ауто особено) но не са лоши,не свирят и пускат доволно по джантите,и спират също толкова добре като текстара
Можеш да си ги купиш от тях и да си ги смениш другаде,взимат по 40 за подмяната им,и то след 20% отстъпка кото ми направиха
Можеш да си ги купиш от тях и да си ги смениш другаде,взимат по 40 за подмяната им,и то след 20% отстъпка кото ми направиха