Автопилот за Авенсис 2
-
Автопилот за Авенсис 2
Имам Авенсис 2.0 D4-D с фейслифта 200 г. Искам да си сложа автопилот и съм намерил същия автомобил на части го разпродават, със същия мотор. Дали ще имам същата букса зад волана и само с щракване ще стане монтажа и дали ще заработи?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Автопилот за Авенсис 2
Ако наистина е Авенсис 2 Д4Д 2.0 след 2003 година, и вземеш волана с кората зад него и цялата му карантия, ще стана.Nikolos1976 написа:Имам Авенсис 2.0 D4-D с фейслифта 200 г. Искам да си сложа автопилот и съм намерил същия автомобил на части го разпродават, със същия мотор. Дали ще имам същата букса зад волана и само с щракване ще стане монтажа и дали ще заработи?
Нищо не ти пречи да свалиш твоя волан и да сравниш буксите.
На този волан с автопилота трябва да има същата букса + две кабелчета допълнително, които влизат в нея.
Имай предвид, обаче, че при свалянето на волана се спазват задължително определени правила, за да нямаш проблеми с въздушните възглавници.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Колата е наистина едно към едно с моята, дори и цветът е същия
. Мисля да взема лостчето, кабелчето и пластмасовата кора с дупката за лостчето. Интересно е дали на моята има същите дупки за захващане на лостчето? А относно проблемитте с въздушната възглавница - ако го сваля без да откачам буксата на възглавницата няма ли да се види отзад буксата, в която се щраква автопилота или и самия волан ще трябва да демонтирам?

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Ще се вижда. Много внимавай с въздушната зъзглавница, защото кабелчето й, е много тънко.
Щом колите са едно към едно, трябва да стане.
Щом колите са едно към едно, трябва да стане.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Съвет.
Задължително откачи клемата на акумулатора, защото е много вероятно да те светне възглавницата. Не си прави експерименти. Нищо не ти коства да откачиш минуса и тогава да си работиш спокойно. И изчакай поне 2 мин след откачането, преди да разкачаш кабелите на възглавницата. и после много внимавай като я оставяш настрани - с емблемата нагоре.
Задължително откачи клемата на акумулатора, защото е много вероятно да те светне възглавницата. Не си прави експерименти. Нищо не ти коства да откачиш минуса и тогава да си работиш спокойно. И изчакай поне 2 мин след откачането, преди да разкачаш кабелите на възглавницата. и после много внимавай като я оставяш настрани - с емблемата нагоре.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic