Проблем със заключване на врата.
- Aleksandars
Проблем със заключване на врата.
Здравейте. Забелязах, че задната ми лява врата (Avensis Verso) не се заключва, след като активирам централното заключване. Иначе, ако е заключа от бутона на вратата, няма проблем. Бихте ли ме насочили към какъв майстор да се насоча, за да погледне вратата и евентуално, ако има проблем къде може да е той.
Re: Проблем със заключване на врата.
Здравей.
Аз имах същия проблем, когато купих колата преди 2 месеца. Когато я закарах в сервиза за обслужване, ги помолих да погледнат и това. Казаха ми, че проблемът е в машинката и че много са си играли да я оправят (почистват), защото не могли да намерят втора употреба, а новите били много скъпи. Дотук добре - важното беше, че вече работи. Но това продължи около 10 дни и след това вратата пак спря да се заключва
Лошото е, че от тогава все не ми остава време да я закарам в друг сервиз, за да видя там какво ще ми кажат.
А сега като виждам, че и ти имаш същия проблем, започвам да си мисля, че той може и да не е чисто механичен. Малко е странно съвпадението, че и при мен точно задната лява врата не се заключва от централното. Надявам се до седмица-две да се поосвободя малко и да стигна най-накрая до сервиз. Ако разбера нещо, ще ти пиша. А ако междувременно си успял да решиш проблема, пиши :-)
Аз имах същия проблем, когато купих колата преди 2 месеца. Когато я закарах в сервиза за обслужване, ги помолих да погледнат и това. Казаха ми, че проблемът е в машинката и че много са си играли да я оправят (почистват), защото не могли да намерят втора употреба, а новите били много скъпи. Дотук добре - важното беше, че вече работи. Но това продължи около 10 дни и след това вратата пак спря да се заключва

А сега като виждам, че и ти имаш същия проблем, започвам да си мисля, че той може и да не е чисто механичен. Малко е странно съвпадението, че и при мен точно задната лява врата не се заключва от централното. Надявам се до седмица-две да се поосвободя малко и да стигна най-накрая до сервиз. Ако разбера нещо, ще ти пиша. А ако междувременно си успял да решиш проблема, пиши :-)
Stupidity is far more dangerous than evil because if evil takes a break from time to time, stupidity doesn't.
Хмм, аз съм с Ярис, но проблема ми беше абсолютно същия.
Търсих машинки втора употреба, но не намерих и отидох при едни алармаджии, които ми сложиха универсална за 20лв и така..
Търсих машинки втора употреба, но не намерих и отидох при едни алармаджии, които ми сложиха универсална за 20лв и така..
- Aleksandars
От работа не ми остава време да закарам колата на техник който да се заеме с тази задача. Въпроса - алармаджия ли да бъде или в сервиз? Не ми се ще, някой който си няма понятие с отварянето на самата врата да почне да напъва и да потроши нещо. Ще е добре, някой четящ от Пловдив, да ме посъветва към кого да се насоча...