Здравейте „Колеги” ,
Сложил съм колеги в кавички защото :
1.Още нямам Тойота
2.Все пак съм член само от 1 час
Въпроса ми е следният :
Имам сериозно намерение да се сдобия с Приус /2005г-2006г/ ,но проблема ми е , че не знам какво да гледам при покупката ,а страшно ми се иска да не си хвърля парите на вятъра .
Ще съм много благодарен ако ме упътите макар и само за основни неща .
Предварително Благодаря
Покупка на Приус
Re: Покупка на Приус
Има от скоро няколко подобни теми,може и тях да разгледате.Като цяло са доста здрави и безпроблемни,аз бях по същите стъпки-закупуването на Приус.
Кои екземпляр мислите да купувате,ако е газифицирания,съм разговарял с продавача и каза,че автомобила е чудесно състояние и постига изключителни разходи,като парично измерение на 100км.
Кои екземпляр мислите да купувате,ако е газифицирания,съм разговарял с продавача и каза,че автомобила е чудесно състояние и постига изключителни разходи,като парично измерение на 100км.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Приус е много сериозен автомобил като техника / и мой любим
/ и моят съвет е избраният автомобил да го закарате в ТМ Ауто за диагностика и проверка. Така ще знаеш до голяма степен какво купуваш.

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Защо не си купиш тогава ?
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- LEXUS
Защото първо ми е скъп и второ правя малък годишен пробег и не ми е нужен.SFINKS написа:Защо не си купиш тогава ?
LEXUS написа:Защото първо ми е скъп и второ правя малък годишен пробег и не ми е нужен.SFINKS написа:Защо не си купиш тогава ?
А защо си мислиш че всички останали са богати и правят годишен пробег по 1 милион километра ???
И то в нашата огромна по територия държава ?
За да направиш що годе приличен пробег от да кажем 25 000 - 30 000 км на година ,трябва да караш много магистрала и извънградско където хибрида ти е абсолютно ненужен ....
Спри да го вреш в очите на хората тоя хибрид , поне докато не намериш смисъл ти да си купиш такъв което явно няма да стане защото все пак имаш някакъв здрав разум в главата ...
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- LEXUS
Моят частен случай няма абсолютно никакво значение за частния случай на колегата, пуснал тази тема. Явно е преценил,че на него ще му е целесъобразен. Както видяхме и на магистрала хибридът е икономичен! А в града недостижим. Сега 25-300000 км. на година всеки човек може да ги прави по различен начин. Не е задължително да е магистрала, може да са извънградски пътища,където предимствата на хибрида също са големи,докато дизелът постоянно харчи нафта. Може да са само градско, може да са и магистрални, но ,повтарям, на магистрала Приус е икономичен също. 5/100км. разход на магистрала е чудесен разход!, при все още по-големите му предимства в града!SFINKS написа:LEXUS написа:Защото първо ми е скъп и второ правя малък годишен пробег и не ми е нужен.SFINKS написа:Защо не си купиш тогава ?
А защо си мислиш че всички останали са богати и правят годишен пробег по 1 милион километра ???
И то в нашата огромна по територия държава ?
За да направиш що годе приличен пробег от да кажем 25 000 - 30 000 км на година ,трябва да караш много магистрала и извънградско където хибрида ти е абсолютно ненужен ....
Спри да го вреш в очите на хората тоя хибрид , поне докато не намериш смисъл ти да си купиш такъв което явно няма да стане защото все пак имаш някакъв здрав разум в главата ...