Carina E проблем с аварийни

ivanm

Carina E проблем с аварийни

Мнение от ivanm » 15 Ное 2006 21:30

Здравейте
Карам Toyota Carina E 1996г. Предният десен мигач беше пукнат и реших да го сменя. Отидох на Симеон, намерих мигач (нов), смених го, пробвах мигачите - не работят. Смених новия мигач със стария и пробвах пак мигачите, но не работеха. Пробвах аварийните - всичко беше наред. Сложих отново новия мигач и пробвах аварийните - не работеха. Размених мигачите отново и вече не работеха нито аварийните нито мигачите. Прегледах всички бушони в купето и смених един. След смяната мигачите работят, но все още няма аварийни. Някой може ли да помогне? Има ли други бушони освен тези в купето? Има ли вариант да е изгоряло някое реле?

Caesar

Мнение от Caesar » 20 Ное 2006 21:56

Според мен Карината има още доста бушони (предпазители) в двигателната част, както и релета. Най-вероятни ти е изгорял и друг предпазител някъде там.
Преди време на мен часовникът ми се нулираше като изгася двигателя и клаксона не ми работеше. При двигателя по метода на проверка на наличие на верига с един мултимер проверих всички бушони и открих един изгорял. Смених го и всичко стана ОК.
Предпазителите в двигателната част са в едни черни пластмасови кутии, на които пише fuses and relays.
Все пак каква е Карината?
Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994

pacobg
Обратна връзка:

hi

Мнение от pacobg » 20 Ное 2006 23:58

ima v edna kutiika otpred pod karaka?
Прикачени файлове
kiro 106.jpg
kiro 106.jpg (115.59 KiB) Преглеждано 1708 пъти

pacobg
Обратна връзка:

hi

Мнение от pacobg » 21 Ное 2006 00:00

tuka pri men e spukana no gore dolu taka izglejda?

Публикувай отговор