ниски обороти Ярис
ниски обороти Ярис
Здравейте , отскоро съм с Ярис и много исе радвам но докато влезе в приличен вид след австрийските условия.....
Та проблема при моята е че от няколко дни има проблем много ниски обороти и неестествено поведение присецване , а от днес светна и лампата показваща двигателя ......вероятно диагностика се налага , но имал ли е някой проблема . Долех към червения антифриз малко вода но едва ли от това идва проблема
Та проблема при моята е че от няколко дни има проблем много ниски обороти и неестествено поведение присецване , а от днес светна и лампата показваща двигателя ......вероятно диагностика се налага , но имал ли е някой проблема . Долех към червения антифриз малко вода но едва ли от това идва проблема
Re: ниски обороти Ярис
Колега, много прилича на прекъсващ кабел, заминала свещ или бубина в най-лошия случай.
Най-хубавата кола е служебната. На второ място са всички нови коли под наем
Диагностика му е майката . Трябва да се види грешаката каква е . Може да са хиляда неща .
диагностиката показа неработещ 2 ри цилиндър ........сега ще търсят причината
.............
причината изгоряла бубина...май има добри диагностици тук
добре ли еда се сменят и свещите и колко ли струва бубина за ярис ?

причината изгоряла бубина...май има добри диагностици тук

добре ли еда се сменят и свещите и колко ли струва бубина за ярис ?
смениха ми бубината и сега се държи по добре , работи цилиндъра и недава грешки но продължава на моменти да падат оборотите на 600 , дали трябва да се сменят свещите и кабелите
-
- Получена благодарност: 1 път
Много вероятно е бУбината да е изгоряла заради калпав кабел или свещ, добре е да се проверят/сменят.bibi_ написа:...дали трябва да се сменят свещите и кабелите
Имал съм такъв проблем навремето .беше от пробив в изолацията на един от кабелите .Ако се двоумиш м/у кабел и свещ може да размениш кабелите на не работещия с един от работещите.Иначе разбира се смяна на всички кабели и свещи решава генерално проблема обаче $$$ а също и кабелите май се продават комплект
-
Ами има една хитрина...пробвал съм я успешно на бившия ми 1.0 ярис.Сваляш капака на въздушния филтър,махаш филтъра,палиш двигателя,даваш газ до около 80% и пръскаш вътре спрей за почистване на инжекциони.При мене оборотите се оправиха.Успех 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
И те по ВиФи получават токEspace&Yaris написа:Какви кабели са ви у главата, Яриса е с бобина-свещ - няма кабели!