Въпрос относно смяна крушки на скоростния лост

mncazzaro

Въпрос относно смяна крушки на скоростния лост

Мнение от mncazzaro » 01 Авг 2012 21:52

Здравейте :)
Имам една страхотна малка количка тойота корола.Много си ме радва,заради възможността да се паркира на всякакви места.Но имам проблеми с крушките...И по точно а тези за осветяване на скоростната кутия (Колата е автомат) , както и с главното осветление , но то е лесна работа.Проблема е,че в Тойота ми взеха луди пари за смяната осветлението на кутията и се чудя дали бих могъл да се справя с тази ми е трудно,защото всичко е скрито и не мога да се светна от къде да започна и как да подходя като цяло.
Прочетох из форума,но не намерих нищо

desotodorov

Re: Въпрос относно смяна крушки на скоростния лост

Мнение от desotodorov » 02 Авг 2012 13:28

Е с тоя въпрос направо ме учуди до крайност, крушките в скоростния лост - както и да е - ако колата ти е по-нова може би има някакви вградени LED-ове, ама за осветяване на скоростната кутия досега не бях чувал ...може би имаш впредвид някакво осветление в двигателния отсек или ?

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 02 Авг 2012 14:20

desotodorov написа:Е с тоя въпрос направо ме учуди до крайност, крушките в скоростния лост ...
Какво толкова чудно има? Крушките дето показват на каква предавка е автоматичната скоростна кутия са на пластмасовия капак около лоста.
Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=AVTvRbWAHgs

desotodorov

Мнение от desotodorov » 02 Авг 2012 16:49

Да - нищо учудващо няма стига да приемем че скоростната кутия всъщност е лоста за превключване. cool.gif

Публикувай отговор