ИМА ЛИ НЙАКОИ ОЙТО РАБОТИ В ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ТОЙОТА
- mitiracing
- Обратна връзка:
ИМА ЛИ НЙАКОИ ОЙТО РАБОТИ В ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ТОЙОТА
ТА МИСЪЛТА МИ Е ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО РАБОТИ В ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ТОЙОТА В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В ЧУЖБИНА.
ДОКОЛКОТО ЗНАМ МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРИЯТЕЛИ РАБОТЯТ В ТАКИВА СЕРВИЗИ,И СЕ РАДВАМ ЧЕ ОКАЗВАТ ПОМОЩ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ.
ПОЗДРАВИ
ДОКОЛКОТО ЗНАМ МИСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРИЯТЕЛИ РАБОТЯТ В ТАКИВА СЕРВИЗИ,И СЕ РАДВАМ ЧЕ ОКАЗВАТ ПОМОЩ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ.
ПОЗДРАВИ
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
- mitiracing
- Обратна връзка:
Хахахахахахахахахаааааааааа
Това ме уби laugh.gif laugh.gif Ок, който има проблеми да се обръща към ALTEZZA тъй като сам се издаде и си вкара авто-гол biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Това ме уби laugh.gif laugh.gif Ок, който има проблеми да се обръща към ALTEZZA тъй като сам се издаде и си вкара авто-гол biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
-
- Обратна връзка:
-
а хубава ли е?Ivan Petrov написа:Съседката работи в Тоиота

Мите, Оскар де ла Оя е гъст с едно момче, което работи в Тойота, но не в сервиза, а в отдела за поръчване на части. Момчето се Казва Сашо, голям фен е на олдскуул, даде си телефона и каза да му звънкаме ако имаме нужда. Беше на една от срещите(в Царско село), много се накефи на тойотите - тогава моята, на Оскар МР-2-ката и на Хеки супрата бяха там. Ако имаш нужда от нещо казвай, ще го питаме, обеща съдействие.
status: за БАН
- juri_galev
I az pitam za sussedkatamaggkrabar написа:а хубава ли е?Ivan Petrov написа:Съседката работи в Тоиота![]()
Мите, Оскар де ла Оя е гъст с едно момче, което работи в Тойота, но не в сервиза, а в отдела за поръчване на части. Момчето се Казва Сашо, голям фен е на олдскуул, даде си телефона и каза да му звънкаме ако имаме нужда. Беше на една от срещите(в Царско село), много се накефи на тойотите - тогава моята, на Оскар МР-2-ката и на Хеки супрата бяха там. Ако имаш нужда от нещо казвай, ще го питаме, обеща съдействие.

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- mitiracing
- Обратна връзка: