Топка на скоростен лост - Авенсис 2.2Д4Д 2007г
Топка на скоростен лост - Авенсис 2.2Д4Д 2007г
Здравейте! Искам да сменя топката на скоростния лост на Авенсис 2.2 Д4Д 2007г.. Питах в Тoйота, но оттам ми обявиха абсурдната според мен цена от 247 лв.
! От къде мога да си намеря такава на по-нормална цена? Благодаря предварително!

Auris E18 1.6 1ZR-FAE 2013 LPG
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Топка на скоростен лост - Авенсис 2.2Д4Д 2007г
Втора употреба от раздел купува/продава.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
ebay UK също може да намериш... Че какво ненормално има в 247лв !? Виж каква ХУБАВА цена! Как приятно звучи и колко доволен ще е дилъра, дори са такива топки да предлага! Все пак оригиналното е най-доброто на света, а щом ТМ Ауто/Тиксим или другите подобни ти го дават, значи така и трябва. Кво са толкова 247 за една полукожена пластмасова топка с пружинка .... Нищо работа
Поразпитай за други неща цени и после пак разгледай из ebay.co.uk - да видиш какво му се вика ПЕЧАЛБАААААА ... Това са истинските търговци, другите са мишоци и тъпаци дето нищо не разбират....
П.П. Ако имаш проблеми с поръчка от вънка, драсни едно ЛС и ще ти дам едно рамо. Не е сложно, доста хора вече съм им помогнал за доста по-големи части, така че може да си 101% сигурен, че ще получиш каквото си поръчал

П.П. Ако имаш проблеми с поръчка от вънка, драсни едно ЛС и ще ти дам едно рамо. Не е сложно, доста хора вече съм им помогнал за доста по-големи части, така че може да си 101% сигурен, че ще получиш каквото си поръчал

- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Капачката на топката се продава като отделен елемент в Тойота и цената и по спомен беше 27-8 лв. Не е необходимо да се сменя цялата топка, при мен един път мина по гаранция топката, ама след това смених само капачката, че 250 лв. не си заслужава да се дадат, след като обикновенно се олющва само капачката.