Нова Придобивка-Авенсис Версо

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
okean

Нова Придобивка-Авенсис Версо

Мнение от okean » 24 Юли 2012 20:36

Привет на всички :) Новата придобивка е Тойота Авенсис Версо.Обстоятелствата (трите бебета и съответно-три столчета за кола) наложиха да търсим седем местен автомобил.Първите впечатления са много добри,аз и съпругата ми сме очаровани от лекото управление на такъв сравнително голям ван,перфекната возия и най-вече сме доволни че събрахме цялата челяд и количките и багажа...Колата е 10 месец 2002-а година -бензин и е идеално запазена и дори обслужена май месец-тук е мястото да поздравим и да благодарим на
Bat Bubi за перфектно свършената работа от него - след разочарованията от местните и изобщо от всички БГ джамбази
той бе човека,на който разчитахме за добър автомобил от Немско :good: :beer: ! Колата е с цялата си сервизна
история,TUV сертификат от тази година и изобщо първите ни впечатления са много добри !
Поздрави:Емо Кънев
Прикачени файлове
toyota.jpg
toyota.jpg (32.31 KiB) Преглеждано 782 пъти
Verso 1.jpg
Verso 1.jpg (26.17 KiB) Преглеждано 782 пъти

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Re: Нова Придобивка-Авенсис Версо

Мнение от LEXUS » 24 Юли 2012 20:45

Браво, колега. Океан от добри емоции да имаш с колата, хубав избор, колата изглежда много добре. Аз лично имам чувството,че за първи път виждам Авенсис Версо в такъв хубав маслено-зелен цвят. Много добре седи наистина. И тези хром-детайли по броните,дръжките са много готини. Явно е Sol изпълнение и много добре гледана кола.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

bat bubi

Re: Нова Придобивка-Авенсис Версо

Мнение от bat bubi » 25 Юли 2012 11:14

Радвам се, че помогнах Емо и станахте и Вие щастливи собственици на хубав автомобил....със здраве да си го ползвате и много безавариини километри Ви чакат с него....
P.S. С извинение пред колегите от форума Тойота, пиша рядко тука, щото членувам в Субару Клуб БГ, но все пак между двата форума има дълбоко уважение punk.gif

Публикувай отговор