Някой да има наблюдения за крушки H7 OSRAM SilverStar
Някой да има наблюдения за крушки H7 OSRAM SilverStar
Смятам да си взема за късите светлини крушки 2 х OSRAM SilverStar +50% (H7 55W):
URL: Autoexpress Bulb test - H7 + 50
Някой да ги е ползвал и да каже отзиви за тях - по-бяла ли е светлината, по-силни ли са, колко изкарват като живот (стандартните май са към 300-400 часа), повече ли нагряват рефлекторите ... изобщо струва ли си ?
NB: Моля, не ми препоръчвайте "сини" халогени (светлината е с повече Келвина, но по-слаба, а при мокър асфалт са много зле) или XENON (за сега не смятам да разпробивам рефлекторите или да монтирам нови фарове).
Някой да ги е ползвал и да каже отзиви за тях - по-бяла ли е светлината, по-силни ли са, колко изкарват като живот (стандартните май са към 300-400 часа), повече ли нагряват рефлекторите ... изобщо струва ли си ?
NB: Моля, не ми препоръчвайте "сини" халогени (светлината е с повече Келвина, но по-слаба, а при мокър асфалт са много зле) или XENON (за сега не смятам да разпробивам рефлекторите или да монтирам нови фарове).
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2003г. (модел 2001) 3ZZ-FE
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Някой да има наблюдения за крушки H7 OSRAM SilverStar
Аз карам с такива от около 2 години и мога да кажа че има значително подобрение в осветеността нощем. За дълготрайност не мога нищо да кажа - не карам на фарове през деня и едва ли им се събира повече от 200 часа работа за тези 2 години, макар че им дават живот около 200 часа.sth написа:Смятам да си взема за късите светлини крушки 2 х OSRAM SilverStar +50% (H7 55W):
Някой да ги е ползвал и да каже отзиви за тях - по-бяла ли е светлината, по-силни ли са, колко изкарат като живот, повече ли нагряват рефлекторите ... изобщо струва ли си ?
Ако ще ги ползваш съгласно новия закон по-добре си вземи Osram Light@Day - дават им живот над 800 часа.
За да сложиш xenon не трябва да разглобяваш и сменяш нищо по фара. Крушките са с стандартните цокли H1, H4, H7, HB3, HB4 ...
Преди
Corolla 2002 1.6VVTi Linea Sol
Corolla Verso 2006 1.8VVTi Linea Sol
Prius 2008 TSpirit,RHD
BMW 520d F10 2011 Auto,RHD
Сега
BMW 520d F11 2011 Auto, Top of the range,RHD
Toyota Verso-S 2011 TSpirit Auto+Paddle Shifts,Panoramic Roof,Rev Camera,RHD
Corolla 2002 1.6VVTi Linea Sol
Corolla Verso 2006 1.8VVTi Linea Sol
Prius 2008 TSpirit,RHD
BMW 520d F10 2011 Auto,RHD
Сега
BMW 520d F11 2011 Auto, Top of the range,RHD
Toyota Verso-S 2011 TSpirit Auto+Paddle Shifts,Panoramic Roof,Rev Camera,RHD
- Aleksandar
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Re: Някой да има наблюдения за крушки H7 OSRAM SilverStar
Доволен съм и нагрявят по-малко(сменях ги една по една през ден), за да видя разликатаsth написа:Смятам да си взема за късите светлини крушки 2 х OSRAM SilverStar +50% (H7 55W):
Carina E 4AFE LB 1992
карам с такива на Хонда Сивик '94 от 2 години - разликата е осезаема - доста силна бяла светлина и съответно доста по-голямо осветено петно. Досега не ми е горяла крушка за тези 2 години, а карам нонстоп на фарове по навик. Преди това имах някви сини измислени крушки,с които наистина не се виждаше абсолютно нищо,особено на мокро. Та с 2 думи - Silverstar-a си заслужават - ще прогледнеш 

Отиди на ул. Гео Милев 30 до софия франс ауто на ъгъла има магазин на Видима Идеал влез вътре и там се продават всякакви крушки на OSRAM цените са им доста по евтини отколкото на другите места
Лично аз си взех OSRAM +30 и наистина светлината е по бяла и по силна
Лично аз си взех OSRAM +30 и наистина светлината е по бяла и по силна
Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006