megasquirt na 1.6 4afe celica
megasquirt na 1.6 4afe celica
karam celica 1.6 4afe i se zamislqm za megasquirt dali shte osetq nqkakva razlika ako nqkoi e zapoznat neka spodeli blagodarq predvaritelno
Re: megasquirt na 1.6 4afe celica
Разлики ще има много колко от тях ще усетиш зависи от теб 

Човек и добре да живее умира .......
neshto po konkretno smisal shte se zasilili pone malko da varvi taz celica ot megata
Ако нямаш: търпение; лаптоп; прилични познания в работата с компютри; не си настройвал поне един карбураторен двигател; свободно време; нямаш поне 1000лв заделени за всеки случай. Не се захващай с това!
Мегата не е някакъв вид черна (или бяла) магия ,неможеш да я бучнеш на буксата и колата да литне , трябва първо да се свърже после да се направят конфигурационните настройки после да се опиташ да запалиш после да накараш двигателя да работи поне на ниски обороти и т.н. и т.н. Благодаря за отделеното време да прочетеш написаното
,а краткия отговор е че на т18 с 4афе двигател подобрение във вървенето без да пипаш нищо друго по двигателя почти няма. И ако все още искаш да се занимаваш пиши ми лично мога да ти пратя една мега с настройки с които ще върви и пали колата ти но трябва още да се доизглаждат. 
Мегата не е някакъв вид черна (или бяла) магия ,неможеш да я бучнеш на буксата и колата да литне , трябва първо да се свърже после да се направят конфигурационните настройки после да се опиташ да запалиш после да накараш двигателя да работи поне на ниски обороти и т.н. и т.н. Благодаря за отделеното време да прочетеш написаното

Човек и добре да живее умира .......
nemoga dati pratq lichno saobshtenie neshto
za megata sega kato cenichka da mi kajish neshto pishi mi na lichno ako iskash