въпрос за шумозаглушител
-
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
въпрос за шумозаглушител
здарвейте
правя си спортна генерация
сложих тръба 76 мм от турбото до края, но е много шумна
купих един шумозаглушител, но така както го гледам май няма да върши голяма работа
няма никакви прегради ......
по долу слагам снимка някои да каже ако може ще върши ли работа ако не да не си играя да го заварявам и да си губя времето
правя си спортна генерация
сложих тръба 76 мм от турбото до края, но е много шумна
купих един шумозаглушител, но така както го гледам май няма да върши голяма работа
няма никакви прегради ......
по долу слагам снимка някои да каже ако може ще върши ли работа ако не да не си играя да го заварявам и да си губя времето
- Прикачени файлове
-
- гърне:)
- garne1.JPG (68.51 KiB) Преглеждано 4284 пъти
-
- Обратна връзка:
na edin zaglushitel i auspuh ne mu triabbvat pregradi za da e bezshumen. Moito garne mojesh da gledash prez nego (straight through) no zaglushava mnogo dobre. Provah predi da go sloja na kolata - slagam go na ustata si i kreshtia kolko moga. pochti nishto ne se chuva!
ba si mamata!!

ba si mamata!!

4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=5KbWT2mdAbI
ето това е звука без гърне само тръба
малко кофти се 4ува но това са възможностите на фотоапарата ми
- LordDigital
- СупраДжия
Брех ,че то си пърди като моята със отворена Дъмпарка:) И как така мааш по къси гащи бре? къде си снимал тва че е такваз жега ,аз тука не мога да хвана тракшън на 4-та от студ. Като гледам и ти не си уцелил крушките на задните стопове и ти свети лампата? А Круис контрола за кво е включен ,да не би да работи?IVOtuning написа:http://www.youtube.com/watch?v=5KbWT2mdAbI

- LordDigital
- СупраДжия
Брей - тука повечето автоПилоти са наебани (включително и моя)
Инак компа за от зад са рества сам при всеко вадена на ключа. Проблема е ,че крушката требе да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО близка до това за което проверява. повечето хора от Форума са със изключени компютри за светлините щото им е писнало да ги нацелват (пак и не работят със LED)...
Инак компа за от зад са рества сам при всеко вадена на ключа. Проблема е ,че крушката требе да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО близка до това за което проверява. повечето хора от Форума са със изключени компютри за светлините щото им е писнало да ги нацелват (пак и не работят със LED)...

-
- Обратна връзка:
можеш ли да е обосновеш по-подробно защо това гарне не ти харесва и ако може да кажеш как да си направя гърне с тръба и вата
и за backpressure до каква степен не му пре4и на турбото (до какво налягане, бар....)
защото мисля да вдигам налягането на турбото пак тва backpressure не му е много по вкуса и не искам да изпуши като го напъна
и за backpressure до каква степен не му пре4и на турбото (до какво налягане, бар....)
защото мисля да вдигам налягането на турбото пак тва backpressure не му е много по вкуса и не искам да изпуши като го напъна
-
- Обратна връзка:
niama da ti izpushi turboto be ne se shashkaiIVOtuning написа:можеш ли да е обосновеш по-подробно защо това гарне не ти харесва и ако може да кажеш как да си направя гърне с тръба и вата
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)