Кога ще има пак Сабиране на форума
- juri_galev
Кога ще има пак Сабиране на форума
Мислите ли пак да правите сабиране на форума за6тото искам да буда един от присъства6тите
- juri_galev
boss
Когато пиша нещо тук по форумите или пак кадето и да е в нета се гледам бурзо бурзо да свърша и от повечето теми грешките са ми от бурзане.Естесвенно вече ще проверявам написаното за да не се излагам по този начин и да има негативно мнение за мен.Защото виждам че повечето от хората който са във форума са по голями на вузраст от мен 

- juri_galev
- juri_galev
Кой те кара да бързаш като пишеш
Никой няма негативно мнение към тебе напротив.Форума е за всички и възрастта няма значение.Аз лично въобще вече не чета мненията на тези които пишат на маймуница.Шрифтове и писания от рода на " rgrhmlbvcsqzaqlpouj" са много неудобни за четене.И извиненията,че някои не могат да пишат на кирилица са смешни,защото има инсталиран кредор.Изключение правят нашите сънародници които живеят в чужбина и нямат необходимата клавиатура за това.Много ми е неприятно като видя някой вместо "ш" да напише "6" или вместо "ъ" "у"....и т.н.Но като и да е.Темата е вече 

- juri_galev
Ами, ако може да добавя нещо - тези които са в чужбина и са с Windows XP могат да си инсталират моя Phonetic XP. Напълно безплатен еboss™ написа:Кой те кара да бързаш като пишешНикой няма негативно мнение към тебе напротив.Форума е за всички и възрастта няма значение.Аз лично въобще вече не чета мненията на тези които пишат на маймуница.Шрифтове и писания от рода на " rgrhmlbvcsqzaqlpouj" са много неудобни за четене.И извиненията,че някои не могат да пишат на кирилица са смешни,защото има инсталиран кредор.Изключение правят нашите сънародници които живеят в чужбина и нямат необходимата клавиатура за това.Много ми е неприятно като видя някой вместо "ш" да напише "6" или вместо "ъ" "у"....и т.н.Но като и да е.Темата е вече

Install this package to add Bulgarian Phonetic keyboard layout to your Windows XP system. Make sure to set the default language to Bulgarian in Regional and Language Options panel. Configure the Language Bar to be able to switch between English and Bulgarian languages.
problema e che predi kat instalirah kirilica i se mi obarkvashe dannite v komputara, no tova ne e bolka za umirane. tova det po me pritesniava e che az sam otviknal ot upotrebata na mnogo bukvi kat ъ ч ш щ я ю, pak i se gi tarsia iz klaviaturata i mi otnema strashno mnogo vreme do kat napisha nesto(az pisha na desetoprastnata i prastite sami si otivat det triabva, star navik ot edno vreme kogato niamashe vazmojnost za opotreba na kirilica) i seki pat se iznerviam i si kazvam tova e za posledno da se probvam na kirilica. ianche za mojene moje, kredora si varshi rabotata i bez da imam kirilica moga da go polzvam, no si e dosta igrachka, pak i mnogo ot imenata sa se na latinica, az pak naprimer mnogo se draznia kat cheta razni imena na modeli ili naimenovania pobalgareni na kirilica, predpolagam che e sastoto i za horata det sa sviknali na kirilica i chetat moite pisania, kvo da se pravi....
->
- juri_galev
- juri_galev
ami nali pisah, che kogato otidih da razmontiram carinata, byaha ya kupili cyalata i iznesli za chasti v gurciya...ToyotaFan написа:Старае се момчето, спор няма...the_rider написа:И имаш напредък
Райдър, кажи намери ли си тасове, лятото нали беше споменал на Пънки, че искаш тасове? Нещо моите са много овехтели и ми се иска да ги подменя, но в ТМ цената вероятно е безумна... чух нещо за 80 лв...
pravyat go tova gurcholyata, za suzalenie.