писта дракон 2
- ghost rider
писта дракон 2
На 4-ти и 5-ти ноември на пистата до село Калояново ще се проведе препоследният кръг от Националния Пистов Шампионат и първо пистово състезание за мен и 86-цата.Всички,които имат възможност и желание да дойдат и да позяпат-да заповядат!!!Очакват се около 65-70 коли.Тренировките са в събота от 13 часа, а старта в неделя от 10часа.Ще се радвам да се видим там 

- Прикачени файлове
-
- album_pic.jpg (83.29 KiB) Преглеждано 4550 пъти
-
-
линк със снимки:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=73576
Тойотата на гост райдъра са се утрепали да я снимат, има я на много повече снимки от порша laugh.gif

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=73576
Тойотата на гост райдъра са се утрепали да я снимат, има я на много повече снимки от порша laugh.gif

status: за БАН
-
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Излезна ми ангажимент цяла неделя си зглобявах двигателя и аз усетих вятъра - бях на открито biggrin.gifmaggkrabar написа:що не дойде? да знайш какъв гаден вятър брулеше, между състезанията се събирахме в тойотите на топло... и като палнем няколко човека цигарите при пуснато парно и затворени прозорци става мъгла ...Drifter написа:Ако мога ще дойда поне да се запознаем.На мен ми е близко
-
K-A-N-U написа:E davi pove4e info de, razdui kak mina kak be6e, koe mqsto se klasira...podrobno
Миро кара много здраво, взе трето място, снимах с камера цялото му състезание, прави дрифтове, имаше инфарктни ситуации, в завоите настигаше Порша - всичко е документирано на видео, нищо не съм изпуснал!f проблем му е липсата на мощност само. като до дадат на ДВД ще го кача в нета да го гледате - това му е първото състезние на писта и го имаме цялото записано
![]()
имаше един проблем с колата му, но се оказа, че не не лошото и се оправя лесно - но изкара състезанието перфектно, за пръв път кара на такава писта и се справя повече от добре. Направо не можех да повярвам, че тойотата му в завоите натиска порша и косуърда, въпреки че шпера и не е много читав. Като пусне видеото ще видите - страшно каране направи!
status: за БАН