Добър ден на всички,
Замислям да си купя Toyota Corolla Verso 2006 година. Двигателя мисля да е 2.2 Diesel 136к.с.. Може ли хора който са я имали или я имат да ми споделят как е колата? Мнения за дълъг път и за градско също. Има ли някакви специфични части които е добре да поглдна при закупуване, нещо което се чупи често.
Също така ако двигателя който съм си избрал не е подходящ моля кажете ми защото не съм много на "Ти" с колите все още.
Благодаря ви много за информацията и Лек ден!
Покупка на Toyota Corolla Verso
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Покупка на Toyota Corolla Verso
Ами той форума няма търсачка, т.е. ползвай гуугле biggrin.gif
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=sit ... 20&bih=989
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=sit ... 20&bih=989
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Здравей, колега!
Ако съм ти от полза, мога да изкажа мнение за служебната ми Тойотка Корола Версо (2008 г. ако не се лъжа), само, че е бензин 1.8 VVTi 129 к.с.
Изключително здрав автомобил!!!
Предполагам, знаеш как се кара служебна кола..... biggrin.gif На 80.000 км. не съм сменил нищо по окачването още, а не е като да не се кара по черни пътища, "легнали полицаи" с 50-60 км./ч. , паркиране по високи бордюри и здраво товарене в багажното отделение!Оригиналните железни джанти са много здрави, не съм изправял джанта до момента, а не я жаля от дупки!Сменил съм само накладки, масла филтри и т.н.-нормално обслужване и щипки на кората под мотора(често изпускат)Много стабилно стои на пътя и при висока скорост, в завои и т.н.(макс. скорост, която съм правил е 200 км./ч.!)
Забележки:
1.Много неудобни задни седалки(облегалки)!!!Все едно стоиш на пейка в парка!
2.Слаби фарове(според мен)Трябва и ксенонче...
Друго в момента не се сещам.
Дизелът според мен ще е по-динамичен, по-бърз и по-икономичен в същото време и ще останеш доволен!
Поздрави и успех с покупката! (ако не си купил вече)
Ако съм ти от полза, мога да изкажа мнение за служебната ми Тойотка Корола Версо (2008 г. ако не се лъжа), само, че е бензин 1.8 VVTi 129 к.с.
Изключително здрав автомобил!!!
Предполагам, знаеш как се кара служебна кола..... biggrin.gif На 80.000 км. не съм сменил нищо по окачването още, а не е като да не се кара по черни пътища, "легнали полицаи" с 50-60 км./ч. , паркиране по високи бордюри и здраво товарене в багажното отделение!Оригиналните железни джанти са много здрави, не съм изправял джанта до момента, а не я жаля от дупки!Сменил съм само накладки, масла филтри и т.н.-нормално обслужване и щипки на кората под мотора(често изпускат)Много стабилно стои на пътя и при висока скорост, в завои и т.н.(макс. скорост, която съм правил е 200 км./ч.!)
Забележки:
1.Много неудобни задни седалки(облегалки)!!!Все едно стоиш на пейка в парка!
2.Слаби фарове(според мен)Трябва и ксенонче...
Друго в момента не се сещам.
Дизелът според мен ще е по-динамичен, по-бърз и по-икономичен в същото време и ще останеш доволен!
Поздрави и успех с покупката! (ако не си купил вече)

Здравейте,
Много ви благодаря за информацията. Определено това ще е автомобила, който ще си взема - може би към края на година.
Когато това стане пак ще пиша със снимки
.
Лек ден на всички.
Много ви благодаря за информацията. Определено това ще е автомобила, който ще си взема - може би към края на година.
Когато това стане пак ще пиша със снимки

Лек ден на всички.