Консумативи за Toyota Yaris- Къде във Варна?
Консумативи за Toyota Yaris- Къде във Варна?
Колеги решил съм да купя маслен и въздушен филтри за бензинов Ярис 1.0. 2008г. , смятам да сменям масло. Къде във Варна мога да ги намеря на едно място /ще ми трябва и масло/. Изключваме сервиза на Тойота. Кажете кои са сериозните търговци в града които държат в наличност тези консумативи - магазини адреси и т.н. Благодаря предварително за отговорите.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Консумативи за Toyota Yaris- Къде във Варна?
0898565995-Люцкан(toyota forever).tlen написа:Колеги решил съм да купя маслен и въздушен филтри за бензинов Ярис 1.0. 2008г. , смятам да сменям масло. Къде във Варна мога да ги намеря на едно място /ще ми трябва и масло/. Изключваме сервиза на Тойота. Кажете кои са сериозните търговци в града които държат в наличност тези консумативи - магазини адреси и т.н. Благодаря предварително за отговорите.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
nowyaris написа:0898565995-Люцкан(toyota forever).

Да разбирам ли че само в сервиз мога да си набавя консумативите? Няма ли и магазини които да препоръчате. Не знам дали стана ясно че смятам сам да си сменям всичко вкл. и маслото.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Принципно е добре да има, ама не е като да се прескачат доверените хора и проверените.... Ти се радвай, че един имаш в твоя район, а не 2-3-6..... Защото до Пловдив се разхождат хора от Северна България, ти за това, че само един доверен имало.... Да имаш Люцкан като избор, 5-10 човека да ти кажат - ТОЙ Е ЧОВЕКА, а ти да се чудиш ко да правиш е, все едно да си Господ и да ходиш до моста, че да прекосиш реката .... Нищо лично, не се заяждам, просто се радвай и пробвай първо, а пък ако нещо си недоволен /което да сега не се е случвало от Люцкан/ ще го пишеш тук и публично ще го порицаем
Ако си доволен, драсни му един плюс тука, пък после може и бира да го черпиш biggrin.gif Айде със здраве и базаварийно да си караш хубавата колица брат