Изкажете мнение..
Изкажете мнение..
Ситуацията е следната , цяла година немога да намеря стъкло под 200 лв. за тойотката , накрая ги прежалих и ги дадох ... пръ транспортирането стъклото се чупи и се поръчва друго(дотук добре) оставих си колата в сервиза за да сложат стъклото на другия ден , отидох , видях как стои .. не ми хареса как са направили оплътненията , опитах се да споря .. но явно несъм от хората на които им се обръща много внимание и ми замазаха очите .. платих 270 лв. за стъкло + монтаж(при предварителна уговорка 250) както и да е и това прежалих, но 2 дни след това .. слизам си аз от количката и какво ми се замота погледа и .. погледнах към застраховката и лепенката за прегледа .. и нещо ме сряза , стъклото в долния ляв ъгъл вече има 10см. пукнатина която явно се е насочила към средата , хвърлям , псувам , викам
Обаждам се на пича(грешка,трябваше да отида направо там) и той ми казва: Ами то сигурно някой го е ударил .. абе как ще го е ударил след като няма следа от чужда намеса .. и той си измива ръцете като казва: Аз като го слагах беше здраво ..
Та аз съм замислил утре да сформирам силова групичка и да ходя да търся решение по тоя проблем .... А вие как бихте постъпили ?
Обаждам се на пича(грешка,трябваше да отида направо там) и той ми казва: Ами то сигурно някой го е ударил .. абе как ще го е ударил след като няма следа от чужда намеса .. и той си измива ръцете като казва: Аз като го слагах беше здраво ..
Та аз съм замислил утре да сформирам силова групичка и да ходя да търся решение по тоя проблем .... А вие как бихте постъпили ?
Ако беше в САЩ и си платил с кредитна карта - обаждаш се на банката и си взимаш парите обратно, а стъклото им го оставяш пред вратата.
Тък като си в БГ - обаждаш се на четиримата си най-тежки приятели и отиваш да му кажеш че си искаш паричките обратно и че може да си завре стъкленцето там където не огрява слънчице...
Така бих направил аз. И на мен ми писна от 'майстори' дето едно оправят, друго чупят. Бях си закарал колата да ми сложат 4 нови гуми, като я взех имаше счупен shock.
И все пак сигурен ли си, че не си го пуканл с някой камък по пътя?
Тък като си в БГ - обаждаш се на четиримата си най-тежки приятели и отиваш да му кажеш че си искаш паричките обратно и че може да си завре стъкленцето там където не огрява слънчице...
Така бих направил аз. И на мен ми писна от 'майстори' дето едно оправят, друго чупят. Бях си закарал колата да ми сложат 4 нови гуми, като я взех имаше счупен shock.
И все пак сигурен ли си, че не си го пуканл с някой камък по пътя?
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Трябва да се добавят още възможни отговора към тази анкета.
Пример:
- нищо, това са им възможностите на тези стъклари;
- ще проверя металната рамка за неотстранена деформация вследствие на старо ПТП;
- ще накажа застрахователите при първа възможност;
- ще продам колата, защото е кърък;
- ще спестявам пари за друго стъкло.
Пример:
- нищо, това са им възможностите на тези стъклари;
- ще проверя металната рамка за неотстранена деформация вследствие на старо ПТП;
- ще накажа застрахователите при първа възможност;
- ще продам колата, защото е кърък;
- ще спестявам пари за друго стъкло.
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
http://www.ktzp.bg/index.phpJD написа:... иначе ще се оплача на Защита на потребителя
П.П. Това е най-отчаяния вариант. Колегите не излизат на глава при рекламация на чисто нов автомобил, който има официална писмена гаранция. Последните ми 5 коли са от наш автосалон. Писна ми от простотии в гаранционния срок и затова вече риших да карам само Короли заради тяхната безотказност.
Последно промяна от sluchaen_fen на 18 Окт 2006 21:39, променено общо 1 път.
Абе уж някакъв разбирач от Габрово, дето доста време се е занимавал с това , но като видях как са ми сложили лайсните и ми стана адски тъпо , нямаше грам професионализъм и трябва да ги пълня със силикон ли и аз незнам .. и на всичкото отгоре и пари ми искаEl Camino написа:Koi bqha?
Na moqta smeniha super selski stykloto, sq imam symneniq, che teche i pak trbwa da se smenq.

- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Модераторите могат да помогнат за добавяне на още няколко отговора към анкетата.JD написа:... Съжалявам има само за Atachments
Ако предишният собственик е имал същия проблем при смяна на стъклото, то причината не е в стъкларя и неговото стъкло. С други думи - потърси причината за спукване на стъклото. Може да си купил колата с този проблем.
40 лева е презалепването в Кобра.[/quote]
to az brah su6tite iadove v kobra-otivam za smiana na stuklo idvam da ia vzema i zabkata s4upena (kvo sa misleli 4e sum ostavil zlatni kul4eta li vutre)i nekuv selianin mi ska4a na boi....re6enia opitah s dobro tel. za oplakvane v kobra,potrebiteli ala bala nakraia otivam s o6te 4
p.s.v bg taka bie6 ili te ebat navsiade
to az brah su6tite iadove v kobra-otivam za smiana na stuklo idvam da ia vzema i zabkata s4upena (kvo sa misleli 4e sum ostavil zlatni kul4eta li vutre)i nekuv selianin mi ska4a na boi....re6enia opitah s dobro tel. za oplakvane v kobra,potrebiteli ala bala nakraia otivam s o6te 4

p.s.v bg taka bie6 ili te ebat navsiade
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ne samo v BG ebat i tuk(US) su6to!
Mnogo hora znam deto sa sudili avto servizi. Opravqt edno, no razbazikat drugo. Samo 4e tuka ne se biqt, a se sre6tat napravo v suda s advokatite si. K 'vo da prai6 imat zakoni horata. A nie ...?:censored:
Mnogo hora znam deto sa sudili avto servizi. Opravqt edno, no razbazikat drugo. Samo 4e tuka ne se biqt, a se sre6tat napravo v suda s advokatite si. K 'vo da prai6 imat zakoni horata. A nie ...?:censored:

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
to az brah su6tite iadove v kobra-otivam za smiana na stuklo idvam da ia vzema i zabkata s4upena (kvo sa misleli 4e sum ostavil zlatni kul4eta li vutre)i nekuv selianin mi ska4a na boi....re6enia opitah s dobro tel. za oplakvane v kobra,potrebiteli ala bala nakraia otivam s o6te 4fido написа:40 лева е презалепването в Кобра.

p.s.v bg taka bie6 ili te ebat navsiade[/quote]
В кой град е това??
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD