нещо капе зад десния фар
нещо капе зад десния фар
Здравейте, колеги! Скоро смених королката 4е-фе 94г. за Авенсис 2.0 ВВТи Д4 2005. От много скоро имам колата и не съм я карал почти, но като първо впечатление е невероятна. Забелязах че при работещ мотор нещо капе в ляво където е казанчето за течноста на чистачките и охладителната течност, но теча идва от някакъв модул който ми прилича на помпа или нещо такова се намира точно между тези казанчета. За какво е това и някой имал ли е същия проблем? Ремонта колко сложен и скъп е? Извинявам се за невежеството, но от 11 години карам само бараки и сега тази ми е като космически кораб 

- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Дай малко информация
щото въпроса "понякога нещо ми капе от някъде " е малко труден за обмисляне 
Нещото как изглежда ?
Има ли мирис ?
Мазно ли е ?
Климатика ти работи ли ?

Нещото как изглежда ?
Има ли мирис ?
Мазно ли е ?
Климатика ти работи ли ?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Оказа се, че просто като съм я купил, антифриза е бил над максимума и като загрее колата излиза от капачката на разширителния съд и подлива под тази помпа ли е, какво е и си мислех че е от нея, но слава богу ножа се оказа дървен- като си изхвърли излишния антифриз, сега всичко е ОК. Извинявам се че пуснах тази излишна тема заради недоглеждане . 

- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Честито за лесното решение
има си едно наум и следи нивото !!! да не се окаже, че надува от някъде.

има си едно наум и следи нивото !!! да не се окаже, че надува от някъде.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти