Газова уредба на Ярис
-
Газова уредба на Ярис
Здравейте, предварително се извинявам ако мястото на темата не е тук, искам да попитам понеже сме се насочили към yaris 1.3 бензин удачно ли е да се сложи гозова уредба, прочетох някъде че има слаби клапъни което е пречка, Вие какво мислите ? А също възможно ли е като разход да излиза почти същото примерно като дизеловия 1,4 и тогава да се губи смисъла от газ?
-
-
-
-
- Получена благодарност: 2 пъти
То не е от количката,а от краченцето,Даре.На мен ще ми гори 5/100,а на Веско 15/100.Яриса какво е виновен.И всъщност защо ви е газова уредба на Ярис-той и без това нищо не гори.Иначе по принцип дизела е по-икономичен от към гориво,но по-неикономичен за други едни работи.darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Отричам, на ярис 1.3 автоматик повече от 11-12л/100 не успях да му докарамnowyaris написа:То не е от количката,а от краченцето,Даре.На мен ще ми гори 5/100,а на Веско 15/100.Яриса какво е виновен.И всъщност защо ви е газова уредба на Ярис-той и без това нищо не гори.Иначе по принцип дизела е по-икономичен от към гориво,но по-неикономичен за други едни работи.darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?

-
Не вярвам,сигурно БК-то му е било повредено biggrin.gif .Vesko написа:Отричам, на ярис 1.3 автоматик повече от 11-12л/100 не успях да му докарамnowyaris написа:То не е от количката,а от краченцето,Даре.На мен ще ми гори 5/100,а на Веско 15/100.Яриса какво е виновен.И всъщност защо ви е газова уредба на Ярис-той и без това нищо не гори.Иначе по принцип дизела е по-икономичен от към гориво,но по-неикономичен за други едни работи.darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Преди време се бях замислил на същата тема за бензинова Корса 1,2. Като разходът и на градско е 7,5-8,0 л/100 км. И като си направих сметка колко е тънка икономията и какви несгоди ще си причиня, а пък и жена ми я кара и... много бързо се отказах.
Да не говорим, че и Яриса и Корсата са с доста скромни багажници и едно АГУ ще ги ликвидира почти изцяло.
Да не говорим, че и Яриса и Корсата са с доста скромни багажници и едно АГУ ще ги ликвидира почти изцяло.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
като че ли максималния среден разход на някои хора е 6!

-
nowyaris написа:То не е от количката,а от краченцето,Даре.На мен ще ми гори 5/100,а на Веско 15/100.Яриса какво е виновен.И всъщност защо ви е газова уредба на Ярис-той и без това нищо не гори.Иначе по принцип дизела е по-икономичен от към гориво,но по-неикономичен за други едни работи.darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?
от към какви други работи ?
- Not_active_user_1
-
От към консумативи за съотвтното поддържане при редовно техническо обслужване,откъм добавки,които евентуално да осигуряват безпроблемна експлоатация при тежки зимни условия,откъм проблеми породени от некачествени дизелови горива,от към подгрев,от към калпави майстори и т.н.Личен опит-за жена бензинов Ярис.Бензиновия просто не се чупи,ако само го караш без да правиш нищо по него.Кат удариш калема накрая-то ти е без пари да си го ползваш-буквално.Пиши на ЛС-съвети много.darinanedelcheva написа:nowyaris написа:То не е от количката,а от краченцето,Даре.На мен ще ми гори 5/100,а на Веско 15/100.Яриса какво е виновен.И всъщност защо ви е газова уредба на Ярис-той и без това нищо не гори.Иначе по принцип дизела е по-икономичен от към гориво,но по-неикономичен за други едни работи.darinanedelcheva написа:да и аз така мисля, но питам някой който има да каже дали само по данни е така или в действителност ?
от към какви други работи ?