след като изпробвах някои модели касетофони от различни марки и поразгледах новостите в тая област последно взех един Blaupunkt.уж бил с някакъв дигитален тунер за макс. добър обхват,но като че ли нямах успех.всъщност се оказа,че антенния кабел е проблема,но вече не ми се занимава честно казано.огромния минус на този модел е твърде сложната система от менюта и подменюта,просто в движение да се опитва човек да променя настройките си е трагедия.
преди това имах едно JVC,което беше гениално просто като управление,но за съжаление нямаше usb,нито слот за карта,като блаупункта.
преди време забелязах,че ALPINE вече дори не вграждат cd в техните модели,само usb и тунер и евентуално за карта,нелоша идея.
генерално ми прави впечатление,че актуалните модели са доста грознички и неергономични,евтина пластмаса.2-DIN не ги слагам в сметката,понеже първоначално реших да не взимам такъв.
мисля,че на първо място бих сложил изискването да е просто управляем също и в движение,както и да не липсва поне usb вход.
освен това дали изобщо има смисъл от добро радио,ако говорителите в колата са посредствени?
та има ли някой някакви препоръки към определени уреди?
мерси предварително!