Майка ми е решила да си купува горепосочената Тойота.
Кажете нещо за нея... заслужава ли си? или да се огледам за върнат Ярис?
Мотора с верига ли е ?
Поздрави

vladimmir
nowyaris
LEXUS
vladimmir
ss_mitko
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2012 12:21
Няма смисъл-вземи върнат Ярис на малко километри.Нищо общо нямат двете като потребителска стойност и качества.Гледай да е бензиновия с три цилиндъра-щом ще го кара жена това е най-оптималното като мощност.И да не е автоматик.И ако може да е червен-няма да слиза от него.vladimmir написа:Да ново...
nowyaris
Nixter
Мнение от vladimmir » 26 Фев 2012 19:02
ss_mitko написа:И аз започнах да се замислям да взема на жена ми AYGO.Офертата е доста добра само 99лв. на месец. http://www.toyota.bg/Images/Aygo_tcm419-475307.pdf
vladimmir
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2012 19:31
Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобарка
nowyaris
Мнение от vladimmir » 26 Фев 2012 19:39
В случея търсим за личен имат си авенсис...nowyaris написа:Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобарка
vladimmir
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2012 20:38
Ако питаш за Ярис-много е надежден за жена.Шумен в нормите,разхода винаги зависи от шофьора.Не съм виждал наредени Яриси около Лукойла на Ботевград. biggrin.gif .За Айгото важи същото,просто класа е друг.Ама щом ще е втора кола е отличен избор за жена.vladimmir написа:В случея търсим за личен имат си авенсис...nowyaris написа:Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобарка
Ама не знам колко е надежден... Не сме карали още.... Шумен ли е ... Градско какъв разход дава? Извън града може ли да качи Витиня...
nowyaris
Мнение от Nixter » 26 Фев 2012 22:52
Пълни глупости за пазаруването. Жена ми пазарува немалко и има отзад детско столче. Нищо не се слага в багажника - там само количката на дедето и е мръсно. Освен това повече от една найлонова торба не може да събереш там. Но на седалката зад шофьора, на пода, на седалката до шофьора - има ДОСТА място за покупкиnowyaris написа:Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобарка
Nixter
Мнение от Nixter » 26 Фев 2012 23:02
Предполагам, че ще качи Витиня ако не на 3-та, то поне на 2-ра скорост laugh.gif Проблема е че не си спомням колко беше наколона там. Минавал съм само един път. В Италия на магистралата съм гледал да се кара Айго с 150 км/ч. Не знам какво чудо е вътре. Ние бяхме със 120, а онова ни отнесе. Ограничителя му удря на 157 км/ч...... на равно разбира се laugh.gifvladimmir написа:В случея търсим за личен имат си авенсис...nowyaris написа:Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобарка
Ама не знам колко е надежден... Не сме карали още.... Шумен ли е ... Градско какъв разход дава? Извън града може ли да качи Витиня...
Nixter
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2012 23:37
Значи твойта нищо не пазарува-ела да видиш мойта.И когато е с приятелки паля и буса.А,и китайски Ярис няма,тука всичките са френски. biggrin.gifNixter написа:Пълни глупости за пазаруването. Жена ми пазарува немалко и има отзад детско столче. Нищо не се слага в багажника - там само количката на дедето и е мръсно. Освен това повече от една найлонова торба не може да събереш там. Но на седалката зад шофьора, на пода, на седалката до шофьора - има ДОСТА място за покупкиnowyaris написа:Не че нещо,ама за единствен автомобил в семейството е малко малка Айгото.А и за женски автомобил няма да е особенно полезен,ако жената пазарува повечко. biggrin.gifNixter написа:Аве жена ми е доволна от нейното Айго и не го заменя за нищо. Нищо че си пада малко снобаркаКола напълно достатъчна за майка с дете или за сама жена. А и като гледам цената колко е паднала (15,000 лв.)- даже излиза много изгодно ЗА НОВА КОЛА. Само Китайския Ярис се доближава до тая цена. Ако ти се чака да пуснат слабия двигател може да го вземеш и по-евтин от айгото, но не очаквай такъв нисък разход.
nowyaris
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост