Избор на Corolla конкретна кола
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Избор на Corolla конкретна кола
Мнение от Vani4a_72 » 09 Фев 2012 19:58
Здравейте колеги,
улегнал човек съм и не ми е необходима кола с кой знае каква мощност и се насочих към модела на корола с 1.4двигател. Харесах една конкретно но гледам че отпред и няма част от решетката нещо е дърпана май. Някой да я е гледал все пак е на 70000км.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
улегнал човек съм и не ми е необходима кола с кой знае каква мощност и се насочих към модела на корола с 1.4двигател. Харесах една конкретно но гледам че отпред и няма част от решетката нещо е дърпана май. Някой да я е гледал все пак е на 70000км.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Vani4a_72
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 09 Фев 2012 20:11
Липсващата капачка на бронята е най-малката козметична забележка, срещу 60 лв. ще си купиш нова.
Интериора е много изтормозен и волана е износен като за 170 000 км.
Тази кола сигурно е била служебна и никой не е положил грижи за нея. Ако все пак ти харесва много вземи номера на шасито и я провери в ТМ Ауто и си прецени на място дали няма да те дразни овехтелия интериор.
Към цената калкулирай и: капачка на броня, нов акумулатор, 4 джанти и 4 гуми, Каско, данък и Еко такса, смяна на масла, спирачна течност, антифриз и филтри.
Тази кола сигурно е била служебна и никой не е положил грижи за нея. Ако все пак ти харесва много вземи номера на шасито и я провери в ТМ Ауто и си прецени на място дали няма да те дразни овехтелия интериор.

Към цената калкулирай и: капачка на броня, нов акумулатор, 4 джанти и 4 гуми, Каско, данък и Еко такса, смяна на масла, спирачна течност, антифриз и филтри.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Мнение от dnedkov » 09 Фев 2012 20:22
+ пластмасов капак ляво огледалоzi_zi_top написа:Липсващата капачка на бронята е най-малката козметична забележка, срещу 60 лв. ще си купиш нова.
+ луфта между капака и горната част на бронята е по-малък в лявата част, отколкото вдясно
Според мен колата има удар вляво.
- Прикачени файлове
-
- 1.jpg (151.43 KiB) Преглеждано 1901 пъти
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
dnedkov
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Джамбазов » 09 Фев 2012 20:35
Също мисля, че е имала удар, което само по себе си не е страшно. Страшното в случая е, че толкова сиромашки възстановена, че няма кинти за две пластмаси за 200лв. и фугите са такива че от сто метра се вижда, че някой гладен учащ се тенекеджия е хвърлил с лопатата бронята, капака и калника. Интериора е като на такава Корола над 250к км. На жената е на 220к реални и е доста по запазена, а е бивша служебна. Имал съм 4 такива и знам как се износва интериора. Според мен тази не си струва. По добре дай повече пари и си вземи някоя по читава.
Човек се учи докато е жив.
Джамбазов
Мнение от Vani4a_72 » 09 Фев 2012 20:54
и аз видях волана и ми се стори доста износен, но на следващите снимки вярно че не беше фокусирана много но изглежда по различно .Отпред интериора е запазен и за това предполагам, че или снимката е реална и е имало удар отпред и е гръмнал еърбега на волана и е сменен с някакъв какъвто им е попаднал. Просто няма логика интериора да е добре а волана да е захабен така.
Vani4a_72
Джамбазов
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 09 Фев 2012 21:21
С други думи "това не е колата"! Огледай се, има доста от този модел. Сигурен съм, че можеш да намериш нещо много по-добро и запазено. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
zi_zi_top
Vani4a_72
nowyaris
KiLLeR
Vesko
KiLLeR
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 10 Фев 2012 06:25
+1KiLLeR написа:------ > и в двата случая далеч, далеч, по-далеч на майната си от този екземпляр

Абе zi_zi, как реши, че интериора е много износен?
Интериора на една кола само волана ли е?
Интериора на тази кола е най-малкия й проблем!
Та дори седалката на шофьора не е скъсана на лакътя или къде и да било.
Проблема на тази кола е, че е удряна и не се знае после как е въстановена, както споменаха колегите по-горе явно хамалската въстановена. Ако еър-бега се отворил, което е почти сигурно я пиши бегала, защото е почти сигурно, че не са разпъмали после рамата, както е била оригинално.
Такава и каквато и да е друга кола, никога не се купува преди да си я карал поне няколко километра. Ако искаш си направи експртимент (и ако ти дадат добра цена). Първо отиди и я карай, ако не е в съосие при малко по висока скорост ще има вибрации във волана и дори шумове. Ще тегли наляво или надясно. Второ вземи й номера на рамата (VIN-a) и отиди в ТМ Ауто да я провериш, каквото имат за нея. И след това вече може да си прецениш дали си струва. Провери дали някъде в купето е мокро или има влага по постелките, както и в багажника. Ако има влага или мокро значи след ремонта не са напаснали вратите и капаците и пропуска вода. Ако мирише вътре на мухъл, работата е ясна...
Ако нямаш време и/или възможности за нито едно от горните действия я зарежи!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
IVOtuning
-
Мнение от baba_metca » 10 Фев 2012 08:08
Това с карането не ми се вижда да стане. Задна лява джанта не става за нищо, дори не виждам гумата дали не е спаднала. То дори и да може да се кара, сигурно ще тресе и ще се вее из пътя и ходи разбери от джантите ли е или от нещо друго.
baba_metca
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru