Колегите с този мотор биха ли споделили колко време задържа лампата за подгряване. При мен без значение от температурите и ниско минусовите градуси навън, лампата изгасва след около 2-3 секунди мах
Благодаря!
Лампа подгряване свещи Corolla 2.0 d4d, 2004
- Toyo_driver
Re: Лампа подгряване свещи Corolla 2.0 d4d, 2004
Здравей колега,от скоро и аз съм с подобна "бегачка". В началото и аз се зачудих на бързото подгряване,но и при (-19) колата палеше без проблем.Слушам някои колеги подгряват по 1..2..3 пъти,но явно при D4D това не е нужно..MC написа:Колегите с този мотор биха ли споделили колко време задържа лампата за подгряване. При мен без значение от температурите и ниско минусовите градуси навън, лампата изгасва след около 2-3 секунди мах
Благодаря!

TOYOTA RAV-4 ,2007г. D4D 2.2-136 кс.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Лампа подгряване свещи Corolla 2.0 d4d, 2004
Х-апсолютно!vadoiv написа:...Слушам някои колеги подгряват по 1..2..3 пъти,но явно при D4D това не е нужно...

Даже по-скоро може да насметеш нещо и да не запалиш както трябва.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-