Land Cruiser 100 - Навигация
Land Cruiser 100 - Навигация
Колеги здравейте,
търся си диск с карта за Източна Европа и по точно България - Гърция.
От дилъра ми обявиха една цена от 350 евро,която ми се струва абсурдна(Като се има в предвид това че за 700лв ще си купя навигация + подробни карти на цяла европа).Някакъв съвет от къде бих могъл да закупя DVD-тата било то и втора ръка?Защото до колкото разбрах,дори и да поръчам на някой да ми ги запише,не са ли оригинални,навигацията ми няма да ги чете?
Благодаря в аванс.
търся си диск с карта за Източна Европа и по точно България - Гърция.
От дилъра ми обявиха една цена от 350 евро,която ми се струва абсурдна(Като се има в предвид това че за 700лв ще си купя навигация + подробни карти на цяла европа).Някакъв съвет от къде бих могъл да закупя DVD-тата било то и втора ръка?Защото до колкото разбрах,дори и да поръчам на някой да ми ги запише,не са ли оригинални,навигацията ми няма да ги чете?
Благодаря в аванс.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не виждам защо да не тръгне, ако е направено копие през имидж.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Това искам да ти кажа-простото "сваляне", и копиране на носител (DVD, или SD card) няма да ти свърши работа...Питай Vesko от Форума-май имаше някакъв частичен успех той...Ама вече не си спомням за какво точно си говорехме тогава.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- zi_zi_top
Не говоря за просто копиране, а за копиране на диск през имидж файл. Има няколко такива програми, на които "не им дреме" каква е защитата от копиране и правят диска 1:1 с оригиналния.Владислав написа:Ами жълтурите са си защитили продукта...И простото копиране на информация не върши работа.До сега не съм видял хакната тойотска карта за навигация.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
Става въпрос за това че домашния компютър не "вижда" всичко записано на диска.С каквато щеш програма да го отваряш.Просто четящото устройство в автомобила е малко по-различно от обикновен DVD плейър.zi_zi_top написа: Не говоря за просто копиране, а за копиране на диск през имидж файл. Има няколко такива програми, на които "не им дреме" каква е защитата от копиране и правят диска 1:1 с оригиналния.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
- zi_zi_top
Правил съм копия на какви ли не дискове, за различни устройства и не съм имал проблеми.
Заслужава си да се пробва!
Заслужава си да се пробва!

Програмките с които съм работил и несъм имал проблеми
http://www.slysoft.com/en/ намериси кракове от замунда и действай
http://www.slysoft.com/en/ намериси кракове от замунда и действай

Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Re: Land Cruiser 100 - Навигация
Има успех с кракване на картите и на софтуера - но е не е лъжица за всяка уста:
Освен всичко друго се препоръчват:
1. Конкретни записвачки
ето част от списъка с препоръчителни устройства
2. Софтуер за копиране - категорично ImgBurn
3. Носител - отново доста категорично Verbatim (тези за принтиране върху тях дават по-добри резултати, но и другите стават), Sony TDK и т.н. не стават
Освен всичко друго се препоръчват:
1. Конкретни записвачки
ето част от списъка с препоръчителни устройства
двата списъка са само част от подходящите и неработещите устройстваAsus DRW-1814BLT // [FW: 1.14]
Pioneer:
109
110 // Firmware: 1.39
111D // Firmware: 1.29 seems crucial
112D // Firmware: 1.09
112BK // Firmware:
112L 115 115D 116D
DVR-A09XLB // Firmware: 1.59
212D // Firmware: 1.21
DVR-216D // (FW: 1.09)
DVR-216DBK // (FW: 1.09)
DVR-216L // (FW: 1.09)
LITE-ON LH-20A1L // FW: BL06 DH20A3S
Plextor PX-880SA
MATSHITA BD-CMB UJ-120 mit FW: 1.00
тези пък не стават:
LG GSA-H62N/H66N
LG GH22LS10/15/40
LG GH22NS10/15/40
2. Софтуер за копиране - категорично ImgBurn
3. Носител - отново доста категорично Verbatim (тези за принтиране върху тях дават по-добри резултати, но и другите стават), Sony TDK и т.н. не стават