Вижте за какво става въпрос, поставяте смартфона на предното стъкло като като обикновено GPS устройство. На екрана на мобилното устройство започва да се показва пътната линия по която се движите заедно с колите на нея, като се отчита разстоянието между тях. http://markerlessar.com/equipments_and_ ... ing-safety
p.s Можете да го изтеглете безплатно от Android Market.
Приложениe за безопасно шофиране
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
То ако блееш, докато те предупредят и ще е късно.
Истината е, че трябва да се внимава. В моята професия и в шофьорлъка нищо не може да измести човешкия фактор. Дори става точно обратното, колкото по-сложна техника ползвам, толкова по-висока трябва да ми е квалификацията и да съм напълно съсредоточен и отдаден на заниманието си, иначе някой умира...
Истината е, че трябва да се внимава. В моята професия и в шофьорлъка нищо не може да измести човешкия фактор. Дори става точно обратното, колкото по-сложна техника ползвам, толкова по-висока трябва да ми е квалификацията и да съм напълно съсредоточен и отдаден на заниманието си, иначе някой умира...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!