СКОРОСТНА КУТИЯ КОРОЛА ВЕРСО1,8 VVTI
СКОРОСТНА КУТИЯ КОРОЛА ВЕРСО1,8 VVTI
Май ми се скапа кутията,някой да има идея за втора употреба,че нова май е доста скъпа 2006г-бензин
s.dumanov
Re: СКОРОСТНА КУТИЯ КОРОЛА ВЕРСО1,8 VVTI
Що така си мислиш?s.dumanov написа:Май ми се скапа кутията,някой да има идея за втора употреба,че нова май е доста скъпа 2006г-бензин
Re: СКОРОСТНА КУТИЯ КОРОЛА ВЕРСО1,8 VVTI
В началото се появи шум както на стар автобус само на 4 и 5 ск.При натискане на съединителя или по инерция изчезваше.Проверих маслото,но си беше пълно но при развиването на пробката излезе малко въздух.Майстора предположи че е запушен отдушника но не съм сигурен защото шума не изчезна.Сега след около1000км вече е доста силен и при изключена ск. има ромолене в ляво а и 2-ра прехърква.Двама различни майстори са категорични че е ск.кутия.mafiota написа:Що така си мислиш?s.dumanov написа:Май ми се скапа кутията,някой да има идея за втора употреба,че нова май е доста скъпа 2006г-бензин
s.dumanov
Може много интересна да стане темата ако споделиш какво става вътре, фиксатори ли не държат, муфите ли, скобите ли, лагери на първичния вал, че няколко теми има вечемехаННика написа:Кутията с този проблем подлежи на ремонт,не се занимавай с втора употреба защото първо ще се видиш в чудо докато намериш точно същата и второ-все едно купуваш прасе в торба,тоест не знаеш дали няма някакъв проблем докато не я пробваш.Ако желаеш мога да помогна.
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008