Мнение
от Чо :) » 13 Окт 2011 23:25
Този проблем случайно да го имаш само на някои места?
Питам, защото аз имам подобен "проблем", но на определени места.
Първият път дори реших, че на дистанционното му е слаба батерията и затова си купих нова, която в момента си разнасям като резервна (за всеки случай).
"Проблема" ми се оказа ЗАГЛУШАВАНЕ от някой (или някакъв вид интерференция с нещо), което не ми "позволява" да си заключа колата от дистанционното. Не ми "позволява" да я заключа и когато съм отвън край вратата с дистанционното в джоба и натисна бутона на вратата за заключване.
Не знам дали се ползва една и съща честота при заключване и отключване, както когато колата "проверява" дали е наблизо дистанционното при заключване/отключване с "бутона/сензора на дръжката", НО ...
... странното за мен е, че когато е заключена колата, винаги мога да я отключа с дистанционното или ако си сложа ръката м/у дръжката и вратата и колата "открие", че дистанционното е наблизо.
Няколко метра по-встрани - "проблем" няма.
Лошото е, че на такова МЯСТО не мога да заключа с "обикновения ключ" и трябва да се преместя (може би някой "си пази" паркинг места), но пък хубавото е, че поне винаги мога да отключа вратата с него, ако ми спретнат заглушаване и на "отключването".
Някой да се е "сблъсквал" с подобен "псевдо-проблем"?
Smile is Health
Keep Smiling ...
Усмихни се ... Животът е Хубав