Проблем ромулене
Проблем ромулене
Проблемът мие следния появи се едно ромулене малко като състезателен автомобил което ме дразни .Това ромулене се появява когато съм на скорост над 2000 оборота когато изключа от скорос всичко си е наред . Вчера предледах изпускателната система не видиях някакви външни проблеми но проблема го свеждам пак към нея .Преди 3 години сменях гарнитура на двуцевката като там малко мия преправяха тъй като нямахя гарнитура с точното ф на тръбите и сложиха някаква ламаринка ими дадоха гаранця до 2 години .Та далие възможно вече тази гарнитура дае заминала и да трябва дасе сменя с нова въпреки че от нея не духа .
Ами първо предпочитам да получа повече мнения от форума и след това да отида до сервиза защото вече съм минавал по този път и знам как действат повечето майстори като няма видими проблеми почват догатките и налучкванията и смяната и части докато стигнат до проблема а и искам да разбера от какво се получават това ромулене знам че тука имаше специалисти по изпусквателната система
ami ako maistorite naluchkvat, pri uslovie che kolata e pred tiah, kak ochakvash horata ot foruma da ti kajat kakav e problema, bez dori da sa vijdali ili chuvali kolata?Petar написа:Ами първо предпочитам да получа повече мнения от форума и след това да отида до сервиза защото вече съм минавал по този път и знам как действат повечето майстори като няма видими проблеми почват догатките и налучкванията и смяната и части докато стигнат до проблема а и искам да разбера от какво се получават това ромулене знам че тука имаше специалисти по изпусквателната система
kakto i da e de, hvani shepa parcali i pomoli niakoi priatel da zapushi auspuha do kat dvigatelia raboti, pak ti pochni da slushash ot kade idva zvuka. sashto mojesh da usetish i s raka ot kade izlizat izgorelite gazove, samo gledai da ne dokosnesh niakade trabata, che shte se izgorish!
->