препарати ?
-
препарати ?
Здравейте, има ли някви препарати за подтискането на миризми в колата. в багажника пренасях тази зима доста мизерии ( има остатъци от животинcка кръв и разни други наситени миризми - бяха изолирани, но все пак е текло някак си) Та прал съм на Kарина-та си целия багажник (изкаралал съм всички кори и тем подобни от багажника докато не остана само ламарини) това съм го правил 2-пате в добра автомифка, но все още има лек мириз в колата, има ли някъв друг начин да погълна тези миризми, все пак зима идва ( не са силни вече, но се усещат. върхо ламарината на места има едни гуми, може би и от там идва, не мога да усетя точно от къде идва, или просто се е наситило.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 164 пъти
- Обратна връзка:
Изпери си тавана, ако не си го прал и него де. Едно време на вектрата така прах като побъркан и нищо - все си имаше миризма. Чак след две години се усетих и изпрах тавана и миризмата изчезна.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Може и да увисне, ама нема да мирише!
Ако отидеш при хора, които знаят как да го изперат, вероятността да увисне е много малка.

Ако отидеш при хора, които знаят как да го изперат, вероятността да увисне е много малка.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!