Марк Галфер
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Марк Галфер
Рових из Toyodiil и видях че са дали за предни накладки Mark Galfer със съответен номер на рез.част.Някой колега има ли някаква информация по въпроса и ако има нека я сподели.Стана ми много интересно.
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Марк Галфер
Mark е марка, произведено от ... Galfer e http://www.galferusa.com/html/nowyaris написа:Стана ми много интересно.
P.S. Най-вероятно си ровил за американцки модел. На Европейските са Mark Pagid

-
Рових си за моя ВИН.Излезе Марк Гулфер 4800.Въпроса ми е може ли НОРМАЛЕН човек да си закупи от някъде такива за колата/на тази фирма/.Ако знаеш нещо,отговаряй умно,не остроумно. biggrin.gifScott написа:Mark е марка, произведено от ... Galfer e http://www.galferusa.com/html/nowyaris написа:Стана ми много интересно.
P.S. Най-вероятно си ровил за американцки модел. На Европейските са Mark Pagid
-
Ами един нормален човек би си помислил че може да се купят оттам където ги е видял - ToyoDIY. Обаче ако цената не му харесва, бих го посъветвал да сложи ОЕМ, които се предлагат в България или да пита хората, дето предлагат оригинални части във форума.nowyaris написа:... може ли НОРМАЛЕН човек да си закупи от някъде такива за колата/на тази фирма/.
-
Това вече е друго.А някакви отзиви за качеството/ако някой е ползвал/,защото намерих мнения само от мотоциклетни форуми и от хубавците с Фиат/Алфа.Евентуално и някаква информация от къде могат да се купят в БГ.Варианта с TOYODIY за момента не ме устройва.Благодаря предварително.Scott написа:Ами един нормален човек би си помислил че може да се купят оттам където ги е видял - ToyoDIY. Обаче ако цената не му харесва, бих го посъветвал да сложи ОЕМ, които се предлагат в България или да пита хората, дето предлагат оригинални части във форума.nowyaris написа:... може ли НОРМАЛЕН човек да си закупи от някъде такива за колата/на тази фирма/.
-
Хора, нещо не четете. Защо намесвате ToyoDIY за покупка. Много ясно си пише, че цените там са ориентировъчни и че това не е електронен магазин.
Note! This is not an online store; the prices are approximate retail prices, and provided for reference purposes only. You can not order parts from this site.
-
то не става само с пиене, ядене и е****е , трябва и да се ЧЕТЕbaba_metca написа:Хора, нещо не четете. Защо намесвате ToyoDIY за покупка. Много ясно си пише, че цените там са ориентировъчни и че това не е електронен магазин.Note! This is not an online store; the prices are approximate retail prices, and provided for reference purposes only. You can not order parts from this site.