Реших първо да обърна резервната гума наопаки, ама в книжката пише, че така не е редно и я върнах. Предпочитам и компресора и пожарогасителя да са в багажника.
Вие къде си ги слагате тези неща

NB: Пожарогасителят е от онези, "тежките"...
Какво значи 'да обърна наопаки'? Ако се събират във вдлъбнатината на джантата направо ги слагай там и не му мисли. За пожарогасителя също хубаво място е ниско отпред закрепен за шейната на шофьорската седалка (зависи как е нагласена все пак), но там обикновено не пречи на нищо и ти е винаги 'под ръка'.sth написа:...Реших първо да обърна резервната гума наопаки, ама в книжката пише, че така не е редно и я върнах. Предпочитам и компресора и пожарогасителя да са в багажника...
Ок - в джантата е добре, но сигурно трябва доста донапрен, за да не дрънка и хлопа.Scott написа:Какво значи 'да обърна наопаки'? Ако се събират във вдлъбнатината на джантата направо ги слагай там и не му мисли. За пожарогасителя също хубаво място е ниско отпред закрепен за шейната на шофьорската седалка (зависи как е нагласена все пак), но там обикновено не пречи на нищо и ти е винаги 'под ръка'.sth написа:...Реших първо да обърна резервната гума наопаки, ама в книжката пише, че така не е редно и я върнах. Предпочитам и компресора и пожарогасителя да са в багажника...
Ей, сичко фърляйте във резервната гума, па като ви е много зор, завийте я обърната и готово. Нема скъц нема пръц. А около нея колко място има още...sth написа:.. а тях с лопатката, с която изравяш колата от преспите ...newmiro написа:ми не знам.. моята не се търкаля, застопорил съм я с веригите за сняг:)
Авенсиса не беше ли Карина с детски болести? biggrin.gifslowtraveler написа:При авенсиса няма инструменти и въобще няма нужда от тях![]()
![]()
![]()
Затова е и проблема с пожарогасителя....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта