Сваляне на катализатор
Сваляне на катализатор
Мисля да си махам катализатора? Карам Корола 2002 Hatch(E12) 1,4 vvti. Можели да прецакам ланда сондата ,тя се намира на трабата преди катализатора? Има ли вероятност да и стане нещо?
Re: Сваляне на катализатор
Ако нямаш втора сонда след катализатора няма какво да стане можеш да го свалиш
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Защо искаш да си махаш катализатора?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Сваляне на катализатор
Колата е над 150000км. а катализатора е до 150000,и ми се струва запушен. Мисля може да се отпуши тогава,също и ги изкупуват на добри пари.
- Japanese_fever
Ами що ги изкупуват на добри пари си купи с тях нов катализатор, защото колата ти ще стане голям замърсител, още повече на тези километри.
- Japanese_fever
Този човек, въобще дава ли си сметка, че нарушава закона със своеволната си идея да си маха катализатора, “'щото може би бил запушен“.
Колко да му е запушен? Мойта е на 140К мили и още не е запушен, отделно колко повече ще върви един 1.4 двигател без катализатор, а колко ще замърсява...?
Колко да му е запушен? Мойта е на 140К мили и още не е запушен, отделно колко повече ще върви един 1.4 двигател без катализатор, а колко ще замърсява...?
Сваляне на катализатор
Аз ко питам,с квй неща ме занимавате.Ай моля без писания разни дървени философи да не си споделят тапите мнения.Интересуваме модела кола дава ли грешки след махането на катализатора. Пак казвам дървеняцит да не пишат.javascript:emoticon('bash.gif')
Ами пак ти обяснявам че щом след катализатора нямаш друга ламбда сонда нама да имаш проблем да свалиш катализатора
- Japanese_fever
Свали си и гърнето да ти се отпуши още повече бангийката, а също така й свали седалките за да стане по-лека и да ти икономисва повече гориво.
Разбира се дишай дълбоко на светофара на отворен прозорец! laugh.gif
Ама от циции, ще си прибере пари от задръстен катализатор, но няма пари да си купи нов.
Еми баце като нямаш пари да си обслижваш колата карай колело или каруца, бе!
Разбира се дишай дълбоко на светофара на отворен прозорец! laugh.gif
Ама от циции, ще си прибере пари от задръстен катализатор, но няма пари да си купи нов.
Еми баце като нямаш пари да си обслижваш колата карай колело или каруца, бе!

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
А ако си направя колата да ми извхърля по-малко вредни газове БЕЗ катализатор, отколкото СЪС !?? Тогава замърсител ли съм!? Не съм ли !?? И кой ще смени, при положение, че струва над 1500лв и няма никакви облекчения от това !?? А заедно с това, заради "чистите" ни горива се затапва за много кратко време !?? На Королата ми го свалих на 120 000км и беше ЛОМ, БОМ БОК - ТАПА беше станал, само димки правеше, никакво чистене.... А сега пък без да искам я направих да изкарва под 100гр без тая топка буклук, за производството на която, са замърсили толкова много, че коя кола да е не може да замърси през живота си толкова...... Или платината и керамиката се добиват и обработват лесно !?