ne mislia che niakoi iska da si promenish poziciata na tvoia izbor! Obache, obichash da izpolzvash poziciata si, chrez namekvania za "power" vuv tozi forum, za da nalagash tvoita volia! Mislia che povecheto ot nas znaiat purvichnata reakcia na normalnia chovek - reataliacia(pravopis?)! Vischki znaem kade pishem, TOYOTABG.net! no ne vsichki znaem koi sus kogo e poznat, priatel, sused, i nai veche sus kakva cel vliza tuk! Gadno mi e da vijdam kak se razvivat neshtata tuk sus tolkova mnogo negativism! Opitai se da budesh po lberalen i da ne vzimash vsichko personalno/directno/navutre/etc!.da az sum punkara, da lud sum po Toyota (nikoga ne sum go kril!!!), ...
DUDE vmesto da nalivash maslo vuv ogania, nalei malko vuv "novata ti" toyota! ili pone pochni da ia "upgradevash"Drifter написа:....и ако намериш бутона "редактирай" няма да имаш равен!
Punkara e moderator, ne e administrator. kakto vijdash se e pisalo ot Admin, ne mislia che Pankara ima neshto obshto s bannvaneto!V35GTR написа: Punkara(admin)
e obidno! Ne che se obijdam, prosto da te svetna po vurprosa sus obidite! Poviarvai mi, ne se obijdam ot hora koito igraiat nikakva rolia vuv jivota mi, oshte po malko kogato tezi hora niamat purvichni znania ot avtomobili, pokazvaiki go sus pisaneto na mnenie ot sorta na po-gornoto!Drifter написа: @V35GTR - Не е нужно да ми обиждаш колата.Моята за годините си може да не изглежда добре но поне върви доста за българския стандарт.И най-важното - аз карам кола с характер - легенда,а ти караш (ако караш V35GTR) консерва made by Renault,която на дали ще доживее и половината от възрастта на моята.
!bad_dog написа:..
ортогоналната противоположност на добра поддръжка.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта