Търся съвет за покупка на Корола 2004
Търся съвет за покупка на Корола 2004
Здравейте
Харесва ми модела (хетчбек), и си търся нещо оптимално между цена , качество и надеждност.
С много търсене намерих такава Корола, 1,6 VVT-I, на гранатирани 90 000км, закупена от ТМ, и е напълно обслужена .Цената и е 10 000.
Върпсоът ми е , дали не е твърде висока цена ?
Мерси
Харесва ми модела (хетчбек), и си търся нещо оптимално между цена , качество и надеждност.
С много търсене намерих такава Корола, 1,6 VVT-I, на гранатирани 90 000км, закупена от ТМ, и е напълно обслужена .Цената и е 10 000.
Върпсоът ми е , дали не е твърде висока цена ?
Мерси
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Изборът ти е отличен!
Опитай да се спазариш. Мисля, че около 8,500 - 9000 лв. е нормалната цена. НО ако автомобила е наистина в отлично състояние и е добре поддържан си заслужава да дадеш някой лев повече (ако го имаш естествено
). Успех!

Опитай да се спазариш. Мисля, че около 8,500 - 9000 лв. е нормалната цена. НО ако автомобила е наистина в отлично състояние и е добре поддържан си заслужава да дадеш някой лев повече (ако го имаш естествено

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
И гледай година на производство (по VIN), a не първа регистрация!Bass_Man написа:Ако е в периода 2000-2003 изискай документация в която да пише , че е ремонтиран двигателя !
Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
В България нямаше сервизна кампания за ремонт на двигателя (да те повикат за да ти ремонтират двигателя), а гаранционен ремонт на тези, при които им се появи проблема с този двигател.
Така, че може да не е ремонтиран, просто защото да е нямало нужда от това (да не е проявил дефекта)...
Доколкото си спомням, проблема се проявяваше при сравнително нисък пробег (20-40х.км). Така, че ако е имало проблем, то навярно е бил отстранен (ако на някой му се е проявил проблема с запечените сегменти по-късно, моля да ме поправи).
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=1030
Така, че може да не е ремонтиран, просто защото да е нямало нужда от това (да не е проявил дефекта)...
Доколкото си спомням, проблема се проявяваше при сравнително нисък пробег (20-40х.км). Така, че ако е имало проблем, то навярно е бил отстранен (ако на някой му се е проявил проблема с запечените сегменти по-късно, моля да ме поправи).
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=1030
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Съвсем обобщено при бензините сегменти/блок при дизелите маховик . По-подробно Слоу ти е дал , а пък има и доста теми .mitko007 написа:Басс, kaкъв точно е проблема с тези между 2000 - 2003? Мойта е 2003 и 2 години никакъв проблем нямам.Bass_Man написа:Ако е в периода 2000-2003 изискай документация в която да пише , че е ремонтиран двигателя !
здравейте колеги! от близо 2 месеца имам корола 2002 година 1,4 vvt-i. явно ми се получава същият проблем с горенето на масло- за 2000 км долях 500 мл. когато го сменях, налях оригинално на Тойота 5W30. във форума ми писаха че е много рядко, но в книжката пише че такова се препоръчва. възможно ли е да е това причината да го губи? ако се наложи смяна на сегменти и бутала, как мога да разбера моите какви трябва да са?