Obi4am mexico i oficialniq im avotmobil za satezanie Honda
Obi4am mexico i oficialniq im avotmobil za satezanie Honda
Ta snoshti prebiram se az izmoren i otek4en kam kashti i na fostar i harlem si 4akam za selemo i domene zastava nekakav jose sas nekva pi4ka ( ne beshe losha ) sas edno ulstra fastvano i furiestvano civic4e sas can kato bidon za kiselo zele .... i pi4e jose me gleda losho . Az vkarvam ehino poigravatelna fizionomiq i vika "Ei bro how is that workin .... whot thouse rice burrners ...... biger can more humelieitih for u ? .... " ( sha me izvinqvate za pravopisa ama angliiskia mi suckva ) Ta Pinche jose se qdosa mnoo 4e mu govora taka pred priatelkata stisna zdravo volana sma4ka vejdi i po4na da debne zelenoto . Ta otpuskam se az v udobstvoto na golfa . Svetva zeleno sivika izramja losho i sas setni sili po4na da varti gumi na za malko . Saotvetno gof4eto izletq ot starta be da mu se 4uiqt i gumite . Sledva stop spiram i 4akam . Vikam da zapaliq edna cigara .... idva jose i gleda losho i neshto mran4a a pi4kata mu se smeiii . Pak tragvame ot stopa davavm mu prednina ... nastigam go minavam go pak go puskam pak go minavam ama plaen tashka . Stana ve4e smao edno platno minah pred nego i na cumberland na svetofara toi se naredi za lav az za desen i go gledam nesmeee da me pogledne a priqtelkat mu ogo sh4upi ot tashak taka mu se smeeshe napravooo ludnica. Obojavam da si praaa tashak sas tiq pi4ove kade gledat mnoo filmi .

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
A, zabolq me ku...lqnoto ot zor. Verno karam Civic, ama i ti si nameril s koj da se durpa6. Takiva kato vas nqkoj put se durpat sami s traffica i si mislqt kolko sa burzi! laugh.gif + tova dokolkoto znam tvoq Golf e s Turbo, ta ne vijdam kude si trugnal da se peri6 na 1.5(1.6) atmosferka?!?K-A-N-U написа:Samo taka moi nikva avanta na tiq sme6ni tuneri.

Probvaj se nqkoj put s Integra deto otzad i pi6e [dohc vtec] i tq e atmosferka, ama moje da ti se opune, ako vuob6te ti dadat da drupne6.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Първо на първо това е Тойота Форум и имам чувството, че някои хора са забравили къде се намират ...това не е тунерски форум или рейсърски форум - такива истории са за за тунингбг-то...вижте колите които хората в този форум карат - няма бегачки, няма тупалки, няма коли със "сини" фарове, няма лампички на пръскалките на чистачките, никой не се състезава с никой на улицата...така ,че аре "рибарските" истории някъде другаде.
Второ на второ - VW ги правят във Мексико, от същите тези мексиканци дето карат тунинговани Сивици...така че няма по-мексиканска кола от VW...обаче мексиканците не карат много VW - защо ли? Може би не могат да си ги позволят?...едва ли - в Мексико като си купиш бира и се опиташ да платиш с банкнота от 10$ ти връщат два Голфа IV от 2002 и един VW Bug Turbo...не ги карат защо са боклуци, дизайнвани са като боклуци и са сглобени като боклуци.
Четвърто на четвърто - спрете да ни спамвате форума с тъпите постове против Тойота защото тук няма да намерите разбиране - като толкова искате идете на toyotasucks.com или vwrules.com и си пишете там цял ден с хора които мислят като вас
Трето на трето - големия пловдивски поет е казал "На номера на ST185 пише...кво? IL кучко РАКЕТА_1 "
Второ на второ - VW ги правят във Мексико, от същите тези мексиканци дето карат тунинговани Сивици...така че няма по-мексиканска кола от VW...обаче мексиканците не карат много VW - защо ли? Може би не могат да си ги позволят?...едва ли - в Мексико като си купиш бира и се опиташ да платиш с банкнота от 10$ ти връщат два Голфа IV от 2002 и един VW Bug Turbo...не ги карат защо са боклуци, дизайнвани са като боклуци и са сглобени като боклуци.
Четвърто на четвърто - спрете да ни спамвате форума с тъпите постове против Тойота защото тук няма да намерите разбиране - като толкова искате идете на toyotasucks.com или vwrules.com и си пишете там цял ден с хора които мислят като вас
Трето на трето - големия пловдивски поет е казал "На номера на ST185 пише...кво? IL кучко РАКЕТА_1 "
Последно промяна от PAKETA_1 на 27 Авг 2006 00:36, променено общо 1 път.
- Japanese_fever
LOL man sesam se zaka4il da se darpam az toi me gledashe losho ....... i plus tva kat mu e bavna kolata da ne se prai na sastezatel sas tiq Anti krila kato Prostor otzad i ultra mega zvezno glolamo garne i spoiler4eta LOLJapanese_fever написа:A, zabolq me ku...lqnoto ot zor. Verno karam Civic, ama i ti si nameril s koj da se durpa6. Takiva kato vas nqkoj put se durpat sami s traffica i si mislqt kolko sa burzi! laugh.gif + tova dokolkoto znam tvoq Golf e s Turbo, ta ne vijdam kude si trugnal da se peri6 na 1.5(1.6) atmosferka?!?K-A-N-U написа:Samo taka moi nikva avanta na tiq sme6ni tuneri.![]()
Probvaj se nqkoj put s Integra deto otzad i pi6e [dohc vtec] i tq e atmosferka, ama moje da ti se opune, ako vuob6te ti dadat da drupne6.
2ro na 2ro nAKETA az ima sini farove i golfa mi e praven v brazilia
OKi nema da pisha pive4e ..... Moje mi delnesh usera
ti puk kvo im se vruzvash... ne vijdash li che lek niama za tai bolest!KORD написа:LOL man sesam se zaka4il da se darpam az toi me gledashe losho ....... i plus tva kat mu e bavna kolata da ne se prai na sastezatel sas tiq Anti krila kato Prostor otzad i ultra mega zvezno glolamo garne i spoiler4eta LOLJapanese_fever написа:A, zabolq me ku...lqnoto ot zor. Verno karam Civic, ama i ti si nameril s koj da se durpa6. Takiva kato vas nqkoj put se durpat sami s traffica i si mislqt kolko sa burzi! laugh.gif + tova dokolkoto znam tvoq Golf e s Turbo, ta ne vijdam kude si trugnal da se peri6 na 1.5(1.6) atmosferka?!?K-A-N-U написа:Samo taka moi nikva avanta na tiq sme6ni tuneri.![]()
2ro na 2ro nAKETA az ima sini farove i golfa mi e praven v brazilia
OKi nema da pisha pive4e ..... Moje mi delnesh usera

- Japanese_fever