Проблем с PVC корите под предната броня.

Аватар
pesheto

Проблем с PVC корите под предната броня.

Мнение от pesheto » 30 Юни 2011 12:08

Здравейте,
Преди около 2 - 3 месеца минах гаранционно обслужване през сервиза на Тойота в Хасково. След известно време при движение по магистралата ми се обърна и откачи средната кора под предната броня. Спрях и я вързах с една свинска опашка и за сега е наред. Миналата седмица ми се откачи и дясната такава, която все още не съм закачил защото не ми остава време. Имате ли представа от какво може да се получава това откачане на корите? Дали е от по висока скорост, защото и двата пъти ми се откачат след движение със скорост от около 160 - 180км/ч (по принцип не карам толкова бързо biggrin.gif ) или просто в сервиза не са ги закачили добре? Колата е Тойота Авенсис комби 2009г. стария фейслифт 2.2 дизел. Някой ако знае по добър метод за закрепване на същите от свинската опашка нека сподели.
Благодаря Ви.

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 30 Юни 2011 15:09

ами причината си я познал-тия клипсове ако не знаеш как да ги махнеш,се прецакват и после не държат.и на мен един "майстор" в пловдив след като беше ремонтирал нещо по е-класата така беше сложил кората,че след около 1200км и 2 дни се откачи отпред в движение и докато спра се беше пробила вече.
най-добре слез на канал и огледай в какво състояние са ти укрепващите елементи,най-вероятно някои ще липсват след майсторлъка.и си купи малко нови,не струват кой знае колко. wink.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Публикувай отговор