Нуждая се от Вашите съвети по отношение на това , което трябва да сменя сега като я взема . Доколкото ми е известно трябва да сменя ангренажен ремък и ролки,масло,маслен филтър , горивен филтър, и да изчистя филтъра на климатика или да си купя нов.
Дайте съвет от къде да си набавя необходимите части с добро качество и на прилични цени тук във Варна и къде да отида , за да ми сменят ремъка и ролките? Каква марка масло да сложа и с какви характеристики(днеска ми казаха , че МОТУЛ били добри масла ама като не му разбирам.. biggrin.gif ) ? Какви да са масления и фгоривния филтър - марка?
Ако нещо съм пропуснал в изброяването за сменяне казвайте

И ако знаете колко горе - долу струват тея неща , които трябва да сменям моля напишете им цените ..... за да се подготвя психически laugh.gif
И ако някой от Вас знае някакъв начин как да махна тая отвратителна миризма в купето ще му бъда безкрайно благодарен , ако го сподели с мен laugh.gif Цялата тапицерия и табло са пропити с миризмата на лайняните цигари дето ги е пушил тоя малоумник.... ако го знам кой е ще му счупя главата

Айде чакам съвети , че до вторник почти не остана време... laugh.gif
Като го водя на диагностика какво трябва да му проверят ... ако случайно пропуснат да им напомня