Благодаря предварително за всяко мнение и съвет.
И не мога да се стърпя да кажа, че тази тойота корола 98-ма е най-здравото животно което е попадало в ръцете ми. През такива неща мина с мен, че нормална кола нямаше да издържи

Те това е кола.
Колега, сигурен ли си, че за един и същ сервиз става въпросzakari написа:За това е ЛОШ сервиз :Високи цени ,лошо отношение ,протакане в работата и цената ти я съобщават като извършат ремота . НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!
Всичко това което описал при мен не случиха , а точно обратно чакал съм по 30мин. да отворят сервиза за да разбера до къде са стигнали с колата , цяла седмица се обаждам за ми цена , ама не ще ли да ми се обадят . Е обадиха се като ми счупиха дюзата , която " не работила" и 6 часа са я вадили , а накрая като казаха и цената се чудих да ли познават парите . А на теб щом ти харесва ходи !esox hunter написа:Колега, сигурен ли си, че за един и същ сервиз става въпросzakari написа:За това е ЛОШ сервиз :Високи цени ,лошо отношение ,протакане в работата и цената ти я съобщават като извършат ремота . НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!този, ако да то тогава кажи конкретно с пример от какво не си доволен.
Аз си подържам там колата от повече от 4 години и никога не са се държали лошо, дори напротив, цените са ми ги обявявали предварително и не е имало случай нещо да не си спазят час на приемане или издаване, така че малко странно ми звучи това, което казваш
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта