* горния телефонен разговор е исторически коректен и записан на мп3-ка!!!
Такааа, значи ходихме да караме Шевролети...неделя сутрин, вместо да се събудя с приличен махмурлук в 13ч, аз станах в 8, събудих брат ми, качихме се на моторите и отпрашихме към Кану. А той весел, засмян, дори рано сутринта...свеж и бодър като...ъъъъ...като някой от сутрешния блок на телевизията.
Та аз, брат ми (DelSolFan), Кану, Марти(Kord), В35ГТР щяхме да караме мотори до там, а Тотьо Тотев-Врачанската Легенда ще кара неговата Мазда №6, а с него Пешо и Краси...
Не знаехме какво да очакваме от събитието, но моите надежди не бяха много високи...
Пристигнахме и какво да видим - един грамадански паркинг с конуси и много нови коли.
Накратко програмата беше такава:
1. Инструктаж
2. Лекция - racing 101 - ала бала - основни работи
3. Racing line - тест драйв на Chevy Cobalt Supercharged -
4. Car Control - тест драйв на 06 Chevy Corevette - скъсахме му дупарата
5. Competition lap 1- cobalt ss автоматик - малка пистичка със слалом, завои и се минава за време
6. Картинг - най-прецаканата настилка на света с дупки и ...абе гадно
7. Competition lap 2
8. Fun rides - Corvette, Impala SS, Monte Carlo SS, Cobalt, Malibu SS - направо ги разбихме тези коли - Краси за малко да го изгонят след като разби конусите на един завой като кегли за боулинг
и в края на краищата:
1-ви - Марти - 31.01сек
2-ри - Кану - 31.06
3-ти - Краси - 31.1 сек
4-ти - Ракета1 - 31.4 сек
5-ти - DelSolFan -31.7 сек
6-ти - Тотьо Врачанската Легенда - 33 сек ( той е легенда заради други работи

На връщане Кану извади гениалната идея да ни снима в движение на магистралата при 120км/ч
това е марти - с неговия 02 GSX-R750

А това е Васко (В35ГТР) който обикновеено кара по сандали от кожа на кенгуру и бронирани шорти от кевлар ама тоя път се беше екипирал - 02 Yamaha R1

Del Sol Fan - заел аеродинамична стойка с която не само намалява разхода на гориво, но и привлича погледите на загоряли МотоGP фенки - 95 CBR900RR

Това вече съм аз, със 94 Yamaha FZR600R, която вече е "street fighter" откакто брат ми я "тунингова"

Това е Кану, който храбро снимаше в движение
от неговия 05 Suzuki GSX-R 1000...