Смяна на предно стъкло на Тойота Авенсис 2001 - къде???
Смяна на предно стъкло на Тойота Авенсис 2001 - къде???
Здравейте,
Днес се появи цепнатина около 20см (зигзагообразна, започваща от горния десен край на стъклото).
Моля, посаветвайте ме къде да направя смяната на стъклото - парите са без значение, Каското ще ги покрие ;)
В момента се колебая между ТМ-Ауто и Кобра.
За мен е важно и да не ми губят времето със стикерите - обясниха ми цхе някои от сервизите им "знаели цаката".
Днес се появи цепнатина около 20см (зигзагообразна, започваща от горния десен край на стъклото).
Моля, посаветвайте ме къде да направя смяната на стъклото - парите са без значение, Каското ще ги покрие ;)
В момента се колебая между ТМ-Ауто и Кобра.
За мен е важно и да не ми губят времето със стикерите - обясниха ми цхе някои от сервизите им "знаели цаката".
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Е**х3ZZ-FE написа: I az predpochitam TM-Auto (btw stako - 680lv + rabota 150lv)............

Няма ли по-евтини стъкла???
Я кажете и някои други части колко струват , че да знам ..преди да съм си купил колата ........може да се откажа... laugh.gif
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Всички видове стикери се свалят с пистолет за горещ въздух и с много търпение. Най-коварни са стикерите за годишен преглед, винетките пък са нарязани за да се скъсат като се отлепват, но ако си много внимателен-става работата! Иначе ако не държиш на оригинално стъкло, иди в Кобра, за около 200 лева ще имаш и стъкло и монтаж с доживотна гаранция, пък и със стикерите ще се справят!
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ne e nujno da si ot Sofia.Pitai gi po telefona.Eto tel.na TM-Auto Sofia:9604120 ili 9604122.Carina E написа:ne e mnogo miastoto na toia vapros no......
Moje li niakoi da proveri kolko struva uplatnenieto na prednoto staklo v TM auto 4e ne sam ot sofia za carina e 96g.
10x

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Просто като идеш да оставяш колата помоли приемчика да си запише да ти прехвърлят стикерите. ТМ могат да ги прехвърлят. Няма смисъл да се занимаваш с КАТ и подобни малоумни институции.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic