въпрос за ТАП?
въпрос за ТАП?
Здравейте ,на тойота/авенсис 3sfe/ реших да слагам метан/обикновенна /,от 5 -ма майстори газаджии и 5 мата ми казаха ,че няма да ми трябва ТАП,щото цитирам "на японските предварението било 12-13 градуса и нямало нужда" .От бравата ми остана 510н ама незнам дали ще стане и дали въобще е необходим?
въпрос и за симулатор ламбда сонда?
в предишния пост забравих да ви питам и за симулатора на ламбда сондата ,понеже сондата била "бързодействаща" симулатора само щял да я "шашка" и можело и без него ?а ако искам да сложа ламбда контрол как стоят нещатата?Много въпроси зададох май?!
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: въпрос за ТАП?
Смени майсторите!firo77 написа:Здравейте ,на тойота/авенсис 3sfe/ реших да слагам метан/обикновенна /,от 5 -ма майстори газаджии и 5 мата ми казаха ,че няма да ми трябва ТАП,щото цитирам "на японските предварението било 12-13 градуса и нямало нужда" .От бравата ми остана 510н ама незнам дали ще стане и дали въобще е необходим?
Споменах ли да смениш майсторите ?firo77 написа:в предишния пост забравих да ви питам и за симулатора на ламбда сондата ,понеже сондата била "бързодействаща" симулатора само щял да я "шашка" и можело и без него ?а ако искам да сложа ламбда контрол как стоят нещатата?Много въпроси зададох май?!
BTW : ако имаш документи за ТАП-а би трябвало да пише за кои модели става .