Дайте съвет pls
Дайте съвет pls
Дайте съвет какъв ангренажен ремък, масло за ДВГ и скоростна кутия, филтри и свещи да купувам за смяна на 4E-FE 

Re: Дайте съвет pls
Ами аз съм същия мотор и сложих следните такъми:jury написа:Дайте съвет какъв ангренажен ремък, масло за ДВГ и скоростна кутия, филтри и свещи да купувам за смяна на 4E-FE
Ангренажен ремък БОШ препоръча ми ги един познат под надслова,че са истинкси качествени ремъци а не турски,като например Гейтс дето уж ти ги продават за белгийски!Цената на БОШ,ако не ме лъже паметта беше неква смешна сума от порядука на 20-25 лева!
Масло АЦ Делко 10в40 пак препоръчано ми от човека!Доволен съм много на около 8000км започва леко да го гори но според мен съвсем нормално....една туба от 5 литра стига за 2 смени!
Агренажна и обтяжна ролки си взех Нипартс,като от вътре сответно изкочиха Койо ролки абсолютно идентични с оригиналните,които свалих!
Бензинов,въздушен и маслен филтър отново Нипартс...пак изкочиха некви японски марки не ги знам кви са точно!
Свещи Дензо каквито си дават по каталог за това моторче!
БТВ колко ти гори королката?...предполагам е 1332куб.см варианта?
Toyota Corolla E10 4E-FE 1.4XLi 90Ps 16v Born 28.09.1993 in Japan
Re: Дайте съвет pls
Ами аз съм минал само 320км., обаче засякох общо - 200 извънградско и 120градско - 20л.JoroBoy написа:БТВ колко ти гори королката?...предполагам е 1332куб.см варианта?
- mitiracing
- Обратна връзка: