The Lord of the Fish
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
The Lord of the Fish
И докато някои се потят под капаците на колите...
- Прикачени файлове
-
- един папарак засякъл Лорда в процес на преквалификация.
- IMGA3433.JPG (49.99 KiB) Преглеждано 4700 пъти
-
- Лорда се усетил и се заканил че ще конфискува камерата на бедния човек
- IMGA3436.JPG (35.91 KiB) Преглеждано 4700 пъти
-
- Към момента Лорда все още го издирва и е обещал Супра на този които залови папарака
- IMGA3437.JPG (36.56 KiB) Преглеждано 4700 пъти
Motion Creates Emotion!
NE E VERNO!!!! Vsi4ko tova e laja, toi lord-a ne moje da pluva, kakvi tancuva6ti s rebite kakvi ti lord of the fish. Toi prosto e nameril na plaja edin shnorhel, maska i plavnici i trygnal da tyrsi kade e parkiral Skodilaka da gi skatae predi da se e vyrnal oniq ti mu zabravanko, gledai na 1-vata snimka kak se 4udi poneje go e napeklo slynceto i ne si spomnq kade e. I vij kak nevinno se usmihva kato happy camper kato sa go gokumentirali paparacite, se eedno ni6to nqma, se edno e trygnal da tyrsi 4oveka da mu gi vry6ta. e da ama NE!!!
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
- LordDigital
- СупраДжия
Uha
Lelele Male ,paparaci na vsekyde.
Ma tez sa ot byrzite ,snimat i vednaga na Internet Kacvat:PPP
A na Nacisto samo cha mu kazem ,ako izka sledvastoto systezanie vmesto AutoX - da go napraim naprao gmurkane pod voda sys elementi na vadene na predmeti
A da i Altezov e tuka veche ,ma dneska dokato da mu podam vodolaznite prinadleznosti i go gledam veche Zahyrkoril na plaza
Ma tez sa ot byrzite ,snimat i vednaga na Internet Kacvat:PPP
A na Nacisto samo cha mu kazem ,ako izka sledvastoto systezanie vmesto AutoX - da go napraim naprao gmurkane pod voda sys elementi na vadene na predmeti

A da i Altezov e tuka veche ,ma dneska dokato da mu podam vodolaznite prinadleznosti i go gledam veche Zahyrkoril na plaza

- blueSKYLINE
- Обратна връзка:
Az useshtam kak shte go obyrnem na eBay tuk - demek na publichen tyrg i shte naddawame sreshtu podkupa na paparakablueSKYLINE написа:az pak uspiah da hvana paparaka na snimka i kogato imam vyzmozhnost shte go/q razublicha tuk vyv foruma na publichno mqsto... osven ako tozi paparak ne mi predlozhi nqkoi podkup i tuko vish si promenq reshenieto
(hint-hint)

Kade se gmurkahte? Imashe li neshto interesno?
A Altezov ne go wijdam da uspee da se naspi do kraq na otpuskata...

- LordDigital
- СупраДжия
Ami na Smokina behme (mezdu kavaci - veselie). Moze da imalo interesni nesta ,ma 3 dena sa myceh da zaobikolq edna skala i nakraq kato oktrih ot kyde minah i kvo da vidq ,nekvi gadiove sys tez turbicki kato basketBall koshove i golemi vodolazni butilki.... uposkali sicko.El Camino написа:Az useshtam kak shte go obyrnem na eBay tuk - demek na publichen tyrg i shte naddawame sreshtu podkupa na paparakablueSKYLINE написа:az pak uspiah da hvana paparaka na snimka i kogato imam vyzmozhnost shte go/q razublicha tuk vyv foruma na publichno mqsto... osven ako tozi paparak ne mi predlozhi nqkoi podkup i tuko vish si promenq reshenieto
(hint-hint)
biggrin.gif.
Kade se gmurkahte? Imashe li neshto interesno?
A Altezov ne go wijdam da uspee da se naspi do kraq na otpuskata...biggrin.gif
Altezov dneska opitva da pocva da se naspiva na plaza ,ma za sega ne muy davame shans

- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Abe na lozenec imashe nqkakwa burq skoro, ama kwoto i da e bilo wse shte sa ostanali rapani. Tam minalata godina beshe full rapani i zero midi - te nali se qdat neshto:). Da ne goworim, che e strahotno za gmurkane, shtoto e dosta shiroka plosht na 2-3-4 metra dylbochina sys zelenina i gotini skali s dupki mejdu tqh. Uf... koito go moje go moje, koito ne dawa akyl...