Та значи - карам си по булевард във Варна с две платна, разделителна зелена ивица и ограда между платната.
Скорост около 80км/ч.... коли в моето платно - никакви....
В един момент нещо малко и сиво се преметна между платната на височина около 20см. В първия момент си помислих, че е парче вестник, повдигнат от колите в другото платно. Но това нещо продължи да се премята в много странна траектория и да подскача и тогава разбрах, че е нещо тежко. Спирачки.........., но тъй като треакторията му беше непредвидима, а и то се движеше с около 30км/ч срещу мене се чу едно ПУК и останах без фар!!!
Оказа се, че това парче е желязо с тегло около 1кг и представлява скобата, с която се натяга алтернатора заедно с отчупено парче от стойката на алтернатора, ама от някакъв камион ?!?!?
Или се е отчупило в момента или някой камион е карал скрап, но от оградата и зеленината се се виждаше добре в съседното платно какви автомобили и камиони се движат...
Поражението беше само фар и одраскана пластмасова броня. Добре, че не се беше спряло това парче в някой мотоциклетист

Шоуто беше, когато се опитах да взема протокол от КАТ - така и не ми написаха, въпреки, че бях взел и металното парче, което цялото имаше следи от пързалянето по асфалта... - Мотаха ме един ден (ела в 11ч, след това в 17 - направиха огледа и казаха да отида пак в 21:00 за да ми напишат протокола, ама вече нямах нерви да се занимавам с тях, пък и вече си бях сложил новия фар).....
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ

Та така по най-тъпия начин се наложи да си сменям фара.....