CELICA T23 D4D spirit
CELICA T23 D4D spirit
zdr kolegi imam ideq da si nabavq motora 2.2 D4D 130kw ot corola ili avensis i da go montiram vyrhu toyota celica T23 1.8 VVT-i . Dali e vuzmojno ?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Няма невъзможни неща, има само невероятни! Мисля, че това начинание е точно в тази рубрика. Освен ДВГ и СК приготви и цялата останала карантия и електроника /дори педала на газта/ за смяна + много часове за намиране и четене на техническа литература. Успех в тежкото, но много интересно и увлекателно начинание! 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Re: CELICA T23 D4D spirit
mohboo написа:zdr kolegi imam ideq da si nabavq motora 2.2 D4D 130kw ot corola ili avensis i da go montiram vyrhu toyota celica T23 1.8 VVT-i . Dali e vuzmojno ?
Ето го и моя отговор колега:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=17095

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
mohboo - за възможно - ще стане, не е ясно колко нерви и пари ще ти коства. НО, определено НЕ си слагай 177к.с. двигателя, защото дюзите са консуматив и нямат оправяне - само подмяна с нови и струва 2000лв поне едната .... Сложи 2.2 150к.с. и него почвай да тунинговаш като имаш мерак, той поне е тествам и държи на нашите горива