проблем с тампона на двигателя
-
проблем с тампона на двигателя
имам toyota Avensis 2.0tdi и имам проблем с тампона na двигателя.този големия дето прилича на маслен филтър. Някои знаели каква му е цената и дали е подходящо да се слага втора уптреба.
Re: проблем с тампона на двигателя
За тампони и лагери бягай от марки като Оптимал КГ, Феби билщайни .....vlado latel написа:имам toyota Avensis 2.0tdi и имам проблем с тампона na двигателя.този големия дето прилича на маслен филтър. Някои знаели каква му е цената и дали е подходящо да се слага втора уптреба.
Поинтересувай се какви са оригиналните.
Тампон въобще нее желателно да слагаш втора употреба независимо какъв е все пак в него има гума а тя старее
да ти кажа по принцип си прав. но на времето смених на опела всичките тампони на двигатела с нови и "уж " хубави(че и бая пари дадох) и като го запалих щяха да ми изпопадат пломбите. накрая съвета на най- големия капацитет в областа на двигателите беше, че съм бил ненормален да дам толкова пари за тампони, като по хубави от оригинални здрави втора употреба нямало да намеря.Petar написа:Тампон въобще нее желателно да слагаш втора употреба независимо какъв е все пак в него има гума а тя старее
от цялата работа излиза, че всичко е на късмет.
АVENSIS 2.0TD-комби