П.С Мога ли да я покарам 100 км така (като знам, че трябва да следя хид.масло) - имам да върша семейни дела...
Ако ти я рецилират резултата ще е ясенlifer_ написа:Днес там ми каза да отида още един майстор, тъй че това са хората. Ще пиша за резултата.
Kолега на-пеши това в Google Maps--> 42.168254,24.726083 (зелената стрелкичка) <-- и ще видиш каде се намира сервиза а телефон за връзка не дават, отива се на място преглеждат ти колата, казват какво и има и колко пари ще струва, запазваш си място на опашката която изобщо не е малка понеже по мои наблюдения имат много работа понеже работя до тях и готовоjim_beam написа:я вземи ги питай за някъв телефон за всеки случай и го дай тук моля те,знае ли човек.къде се намира тоя сервиз по googleмапс?lifer_ написа:Най-накрая намерих време да ида до този сервиз и да си запазя час. Надявам се всичко да е наред. Подробности-в началото на следващия месец!
lifer_ написа:.........Прaща ме на бул Васил Априлов (от Пловдив съм), ......................
Ето ти координатите на тези в МЕИ-тоjim_beam написа:sorry!mitoko написа:може да я свалиш и да я прариш в софия при майсторите от техническия университет
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Semrush [Bot] и 7 госта