Здравейте!
Ще купуваме семейна количка та сме се спряли на този модел на Toyota..та гледаме, обикаляме.. дори утре ще ходя да гледам ето тази http://www.cars.bg/u259433 .. Нека по запознатите ме посъветват какво трябва да гледам основно, къде има недостатъци, този двигател добър ли е, ако не към кой да се насоча.. или иначе казано ще ви помоля да споделите мнението си за автомобила като цяло и какво ще ми помогне да избера по-читав екземпляр ?
Покупка на Toyota Corolla Verso
Здравей,
Карам такава и съм изключително доволен, както от просторното и функционално купе, така и от здравото окачване. За двигателя не мога да ти кажа нищо - моята е с бензинов.
Определено препоръчвам за семейна.
На мен на 175000 ми тропа малко таблото, но не е болка.
И внимавай, ако все пак оглеждаш и други Версо - в никакъв случай не си вземай с ММТ скоростна кутия, само ръчни.
Карам такава и съм изключително доволен, както от просторното и функционално купе, така и от здравото окачване. За двигателя не мога да ти кажа нищо - моята е с бензинов.
Определено препоръчвам за семейна.
На мен на 175000 ми тропа малко таблото, но не е болка.
И внимавай, ако все пак оглеждаш и други Версо - в никакъв случай не си вземай с ММТ скоростна кутия, само ръчни.
-
- Обратна връзка:
-
Абсолютно бос съм по всички въпроси, свързани с колите, но си купих такава кола заради изгодната оферта, която получих, и ... съм изключително доволен от нея! Само че моята е бензинова ... Страхотна кола, стабилна, сигурна, просторна, не харчи много /поне не я ползвам всеки ден като ходя на работа из София, където шофьорите са "невероятни"!/, за 4 години /откакто съм я купил/ единственото нещо, което съм пипал по нея, са масло и филтри, но не ходя в официалния сервиз в ТМ Ауто, защото там са обирджии. Ходя си при Лъчо на края на метрото /дори квартала не знам кой е ... laugh.gif /. Препоръчвам покупката на такава кола на всеки!