Покупка на Toyota Corolla Verso

venusx

Покупка на Toyota Corolla Verso

Мнение от venusx » 31 Мар 2011 15:55

Здравейте!
Ще купуваме семейна количка та сме се спряли на този модел на Toyota..та гледаме, обикаляме.. дори утре ще ходя да гледам ето тази http://www.cars.bg/u259433 .. Нека по запознатите ме посъветват какво трябва да гледам основно, къде има недостатъци, този двигател добър ли е, ако не към кой да се насоча.. или иначе казано ще ви помоля да споделите мнението си за автомобила като цяло и какво ще ми помогне да избера по-читав екземпляр ?

dimpex_01

Мнение от dimpex_01 » 31 Мар 2011 16:39

А провери ли в представителствата на тойота за подобни проверени автомобили. Като гледам май и там цените ще са подобни, но имаш възможност да й видиш цялата история до момента. Не като при авто джамбазите на доверие, а после си чупи главата.
AVENSIS combi, D4D, 2001

Изображение

vhadj

Мнение от vhadj » 31 Мар 2011 17:43

Здравей,
Карам такава и съм изключително доволен, както от просторното и функционално купе, така и от здравото окачване. За двигателя не мога да ти кажа нищо - моята е с бензинов.
Определено препоръчвам за семейна.
На мен на 175000 ми тропа малко таблото, но не е болка.
И внимавай, ако все пак оглеждаш и други Версо - в никакъв случай не си вземай с ММТ скоростна кутия, само ръчни.

павел павлов
Обратна връзка:

Мнение от павел павлов » 31 Мар 2011 18:32

Добави някой лев в повече и си купи с 2,2 мотора!Няма да сменяш ремъци и ролки, защото е с верига и получаваш 6-скоростна кутия!Само не вярвай на километража ако не е доказан със сервизна история!Успех ,колата е добра!
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.

dido4i

Здравей колега

Мнение от dido4i » 31 Мар 2011 20:48

Колега имаш лично съобщение :thumbsup: дано да съм ти помогнал wink.gif

minastirit

Мнение от minastirit » 01 Апр 2011 11:16

Абсолютно бос съм по всички въпроси, свързани с колите, но си купих такава кола заради изгодната оферта, която получих, и ... съм изключително доволен от нея! Само че моята е бензинова ... Страхотна кола, стабилна, сигурна, просторна, не харчи много /поне не я ползвам всеки ден като ходя на работа из София, където шофьорите са "невероятни"!/, за 4 години /откакто съм я купил/ единственото нещо, което съм пипал по нея, са масло и филтри, но не ходя в официалния сервиз в ТМ Ауто, защото там са обирджии. Ходя си при Лъчо на края на метрото /дори квартала не знам кой е ... laugh.gif /. Препоръчвам покупката на такава кола на всеки! :thumbsup:
Изображение

Публикувай отговор